SEAT Private Lease | Vergelijk Beste Aanbiedingen

seat private lease

Voordelige Private Lease Deals voor alle populaire SEAT modellen zijn te vinden op Leaseauto.nl.

Heeft u ook interesse om zorgeloos in een stijlvolle SEAT te rijden voor een vast bedrag per maand? Vergelijk dan nu op één plek de beste SEAT Private Lease aanbiedingen en bestel met zekerheid via Leaseauto.nl.

SEAT Private Lease | Welke SEAT past bij u?

In elk segment is SEAT vertegenwoordigd met een modern en innovatief model. Welke SEAT past bij u?

Compacte SEAT

Compact, zuinig en wendbaar. De kleinste SEAT is de 100% elektrische MII die geluidloos door de stad zoeft.

De Ibiza spreekt met zijn trendy looks en sportieve rijgedrag veel jonge rijders aan.

SEAT Hatchback en Stationwagon

De Leon onderscheidt zich door zijn fraaie design. Hij is strak en spannend vormgegeven met oog voor detail. En hij rijdt nog beter dan hij er uitziet.

De Leon is leverbaar als Hatchback en als Stationwagen.

SEAT Privé Lease SUV

SEAT biedt een complete range hoge stoere modellen.

Van een compacte crossover tot een hele ruime SUV.

SEAT Private Lease

SEAT is uitgegroeid tot een populair automerk in Nederland door sportieve en stijlvolle auto’s te leveren voor een goede prijs.

Ook SEAT Private Lease is snel gegroeid. Nog niet zo lang geleden was maar een enkel model via een enkele leasemaatschappij leverbaar. Nu zijn alle populaire modellen leverbaar door SEAT en door de beste Private Lease Aanbieders.

Door goed te vergelijken is geld te besparen. Het grootste aanbod is te vergelijken op Leaseauto.nl.

Voordelen SEAT Private Lease

Zorgeloos in een nieuwe SEAT rijden voor een vast maandbedrag kan via Private Lease. Alles wordt geregeld en alle kosten zijn inclusief. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij. De belangrijkste voordelen zijn:

nieuwe prive leaseauto

Voordelen van
een Nieuwe Auto

Zuinig, duurzaam, veilig en de nieuwste multimedia opties.

geen spaargeld nodig

Geen spaargeld
of lening nodig

Leasemaatschappij koopt de privé leaseauto.

alle kosten inclusief bij private lease

Alleen brandstof
kosten komen erbij

Inclusief verzekering, belasting, reparatie, onderhoud en pechhulp.

geen onverwachte kosten

Geen onverwachte
kosten

Geen dure reparaties of lage inruilwaarde.

Leaseauto.nl

Leaseauto.nl helpt kosteloos en onafhankelijk bij het vinden van de beste Private Leaseauto voor u. Dit kan u veel tijd en geld schelen.

Makkelijke vergelijker en persoonlijk advies

Met een eerlijke Private Lease vergelijker, uitleg en persoonlijk advies door onze experts. Zo krijgt u alle informatie om een goede keuze te maken.

Grootste aanbod op één plek makkelijk vergelijken

Leaseauto.nl werkt samen met toonaangevende leasemaatschappijen. Hun private lease aanbiedingen brengen wij samen op één plek. Net zoals Cheaptickets dit doet voor vliegtickets.

Bestel met zekerheid via Leaseauto.nl

Uitlichten van de kleine lettertjes

Bij Leasauto.nl kennen de verschillen tussen auto’s en lease voorwaarden. Bijvoorbeeld qua eigen risico, schadevrije jaren en de verrekening van extra kilometers. Wij doen altijd een beste deal check voordat u bestelt.

Keurmerk Private Lease

Leaseauto.nl werkt samen met leasemaatschappijen die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Zij gebruiken allemaal de Algemene Voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld.

In 4 stappen naar uw Private Leaseauto

Kies auto | Private lease auto bestellen

1. Kies een Auto en
vraag offerte aan

Selecteer een auto, uitvoering, kleur, contractduur en aantal kilometers per jaar en vraag een vrijblijvende offerte aan.

beste deal check | private lease auto bestellen

2. Beste Deal
Check

Samen controleren wij of de geselecteerde aanbieding de beste voorwaarden en prijs heeft in uw situatie.

draagkrachttoets | private Lease Auto Bestellen

3. Draagkracht
Toets

Een draagkrachttoets is verplicht vanuit de overheid om consumenten te beschermen tegen te hoge financiële lasten.

Auto bestellen | private lease

4. Bestel de Auto
met Zekerheid

De auto kan besteld worden. Na het ondertekenen van het contract heeft u nog 10 dagen bedenktijd.

Vragen over SEAT Private Lease

Wat is SEAT Private Lease?

SEAT Privé lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd.

Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor de Leasemaatschappij. Zo zijn er nooit onverwachte kosten. 

Welke kosten zijn inclusief bij SEAT Privé Lease?

Bij alle aanbieders van SEAT Private Lease zijn ten minste deze kosten inclusief: aanschaf en afschrijving van de SEAT, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, WA en Casco verzekering, pechhulp en vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur. Brandstofkosten, bekeuringen en wasbeurten zijn niet inclusief.

Waar vind ik meer informatie over Private Lease?

In het Private Lease Kenniscentrum van Leaseauto.nl staan antwoorden op alle vragen over Privé Lease.

Welke Hybride en Elektrische SEAT’s kan ik Prive Leasen?

De 100% elektrische Mii is ook in Private Lease verkrijgbaar. Daarnaast biedt SEAT plugin Hybrid’s aan met een stekker. Bijvoorbeeld de: Leon FR PHEV, Leon Sportstourer FR PHEV, en Tarraco FR Plug-in Hybrid. Al deze hybride modellen zijn als privé lease auto leverbaar.

SEAT

SEAT is opgericht in 1950. De afkorting SEAT staat voor Sociedad Española de Automóviles de Turismo. Het Spaanse SEAT heeft een sportief imago en onderscheidt zich met stijlvolle designs.

SEAT Hoofdkantoor

SEAT is het volledig in handen van de Duitse Volkswagen Groep. Het hoofdkwartier ligt nog steeds in Martorell, vlakbij Barcelona. Daar staat ook de grote Martorell-fabriek die in 1993 door Koning Juan Carlos is geopend.

Het Martorell-complex geeft ook onderdak aan het Technische Centrum, het Research en Ontwikkeling Centrum, het Design Centrum, het centrum voor de ontwikkeling van prototypes en de klantenservice. De R&D faciliteiten behoren tot de nieuwste en modernste binnen de Volkswagen Groep. Er worden SEAT-modellen verkocht in meer dan 70 markten wereldwijd. Veruit het grootste deel blijft in Europa.

SEAT namen

Traditioneel worden SEAT modellen vernoemd naar belangrijke evenementen, steden of begrippen uit de Spaanse cultuur. Een groot aantal modellen is bijvoorbeeld genoemd naar Spaanse steden, zoals de Arosa, de Ibiza, de Córdoba, de León, de Toledo, de Altea, de Alhambra, de Málaga, de Marbella en de Ronda.

Seat-modellen zijn hoofdzakelijk voorzien van een benzinemotor (TSI) dan wel dieselmotor (TDI) met de keuze uit uiteenlopende vermogens. De letters ST duiden op een stationwagen (Ibiza en Leon). SC betekent een 3-deurs auto met achterklep. De Cupra-modellen zijn de sportiefste en snelste Seat-modellen. Voorbeelden zijn de Ibiza Cupra en Leon Cupra. Cupra is inmiddels een eigen merk geworden met een eigen logo.

Contact met Leaseauto.nl