Uw onafhankelijke Private Lease Adviseur

088-0102600

private lease vergelijker leaseauto.nl

Volkswagen | Private Lease Aanbiedingen

Volkswagen private lease betekent voordelig en zorgeloos in een nieuwe Volkswagen rijden voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en geen grote investering in een eigen Volkswagen. Bij het privé leasen van een VW zijn alle vaste autokosten inclusief. Alleen de kosten voor brandstof komen er nog bij. 

Volkswagen is al decennialang een van de populairste auto’s in Nederland. Ook in de private lease is Volkswagen populair. De compacte Volkswagen Up! was een van de eerste succesvolle modellen in Private Lease. De populaire Volkswagen Polo en Volkswagen Golf kunnen altijd rekenen op een grote klantenkring. Maar ook de hoge modellen als de Volkswagen T-Cross, T-Roc, Tiguan worden populairder.

Volkswagen Private Lease

 

volkswagen up! private lease
volkswagen polo private lease
volkswagen golf private lease
volkswagen id.3 private lease
volkswagen passat private lease
volkswagen passat variant private lease
volkswagen t-cross private lease
volkswagen t-roc private lease
volkswagen tiguan private lease

Volkswagen Private Lease via Leaseauto.nl

Leaseauto.nl helpt u bij het vinden van de beste Volkswagen Private Lease deal bij gerenommeerde aanbieders. Op Leaseauto.nl kunt u eenvoudig Volkswagen Privé Lease aanbiedingen vergelijken en aanpassen aan uw wensen. Selecteer de uitvoering, kleur, de contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie het goedkoopste is en de beste voorwaarden heeft.

Volkswagen Private Lease aanbiedingen

Volkswagen Polo

De zesde generatie Volkswagen Polo is ruimer, sportiever en standaard luxer uitgerust dan ooit. Deze Volkswagen klassieker is rijk aan innovaties die elke rit aangenamer en veiliger maken. Het afstandscontrolesysteem Front Assist bijvoorbeeld, of standaard LED dagrijverlichting. En dat alles tegen een verrassend lage instapprijs.

Veelzijdig, sportief en populair. De Polo wint al jaren prijs na prijs. Veilig is de Polo ook. Hij is bekroond met vijf sterren van Euro NCAP.

Bekijk de Volkswagen Polo private lease Aanbiedingen.

volkswagen polo private lease
Geen spaargeld nodig

U hoeft geen lening af te sluiten of spaargeld in te brengen om een Volkswagen te kopen. De leasemaatschappij financiert de Volkswagen.

Geen gedoe bij de aankoop en verkoop van een auto.

Alles wordt geregeld door de leasemaatschappij.

Geen onverwachte hoge kosten

Het risico op een tegenvallende inruilprijs en onverwachte dure reparaties ligt bij de leasemaatschappij.

Alles wordt geregeld

Verzekering, belastingen, onderhoud en de afhandeling van pech en/of schade. Alles wordt geregeld.

Voordelen van een nieuwe auto

U rijdt in een nieuwe Volkswagen voorzien van de nieuwste technologie. Hierdoor rijdt u zuiniger en duurzamer dan in een oude tweedehandsauto.

Vragen over Volkswagen Private Lease

Welke kosten zijn inclusief bij Volkswagen Private Lease?

Alle vaste autokosten zijn inclusief bij Volkswagen privé leasen. Dit zijn de zogenaamde inbegrepen kosten. Hiervoor betaalt u via uw de maandelijkse leasetermijn.

 • aanschaf en afschrijving van de Volkswagen
 • motorrijtuigenbelasting;
 • kosten van reparatie en regulier onderhoud aan de Volkswagen;
 • premie voor de WA-verzekering;
 • premie voor verzekering bij eventuele schade aan de Volkswagen door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade);
 • kosten van pechhulp;
 • kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur.

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van Volkswagen Private Lease Aanbiedingen

Bij het vergelijken van Volkswagen private lease aanbiedingen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Hierbij gaat zowel om voorwaarden als om punten die het leasetarief beïnvloeden. Al deze punten zijn meegenomen in de private lease vergelijker van Leaseauto.nl. Aandachtspunten bij het vergelijken van Volkswagen Private Lease aanbiedingen zijn:

 • Hoeveel extra kilometers per jaar kosten
 • Hoeveel een korte contractduur kost
 • Verrekening van meer/ minder kilometers dan afgesproken
 • Opslag bij weinig of geen schadevrije jaren
 • Verzekeringen
 • Opzegvergoeding bij voortijdige contract beëindiging, werkeloosheid of scheiding
 • Eigen risico
 • Schadevrij verklaring bij einde leasetermijn

Deze aandachtspunten bij het vergelijken van private lease aanbiedingen hebben wij in een apart artikel over het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen toegelicht.

Hoe werkt het bestellen van een Volkswagen Private Lease Auto via Leaseauto.nl?

 1. Kies een auto en de gewenste uitvoering en kleur
 2. Selecteer de looptijd en het aantal kilometers per jaar
 3. Vergelijk de prijs en voorwaarden van de aanbieders
 4. Vraag een vrijblijvende offerte aan
 5. Persoonlijke uitleg over de kleine lettertjes en beste deal check door een adviseur
 6. Bestel de auto via Leaseauto.nl
 7. Financiële toetsing en acceptatie
 8. Start met rijden

Is privé lease goedkoper dan een eigen Volkswagen

De kosten voor het private leasen van een Volkswagen zijn goed inzichtelijk. U weet precies wat u per maand betaalt. De kosten van onze eigen auto hebben wij meestal minder scherp. Met name de afschrijving, reparatie en onderhoud kosten onderschatten wij. Op basis van uw kenteken kunnen wij uw huidige autokosten berekenen. Ga hiervoor naar de Leaseauto.nl Autokosten Calculator. Nu kunt u zelf nog beter bepalen of u blijft doorrijden in eigen Volkswagen of kiest voor Volkswagen private lease.

Hoe kan privé leasen zo goedkoop zijn?

Leasemaatschappijen profiteren van schaalvoordelen die consumenten niet hebben. Zij kunnen een nieuwe Volkswagen goedkoper inkopen bij de importeur of fabrikant. En aan het eind van de leaseperiode wordt de dan tweedehands Volkswagen via een internationaal netwerk veelal duurder verkocht. Ook verzekeringen, onderhoud, pechhulp en reparaties kunnen zij goedkoper inkopen. Dit voordeel wordt doorgegeven aan de consument in de vorm van een laag leasetarief.

‘‘Volkswagen’’

Volkswagen, vaak afgekort als VW, is het belangrijkste automerk van Volkswagen AG.

Ferdinand Porsche kreeg in 1934 de opdracht om een auto voor het volk te ontwerpen. Er werden vele eisen gesteld aan deze auto, zo moest de auto een topsnelheid van 100 kilometer per uur kunnen bereiken en twee volwassenen en een kind kunnen vervoeren. Ferdinand Porsche stelde drie rijdende prototypes voor met de karakteristieke vorm de latere Volkswagen Kever. De kever bleek een succesnummer te zijn. Op 4 maart 1950 rijd de honderdduizendste Volkswagen Kever de fabriek uit. Daarna gaat het snel. Vijf jaar later rijdt de miljoenste Volkswagen van de band.

Nieuw tijdperk

Na het dieselschandaal dat in 2015 aan het licht kwam is het roer omgegaan bij Volkswagen. De ambitie is nu dat de laatste modellen die aangedreven worden door benzine of diesel rond 2030 op de markt komen. De komende jaren investeert de Volkswagen fors in elektrische auto’s. Zo worden nieuwe fabrieken gebouwd en worden bestaande productielocaties ingericht voor elektrische productie. Het concern ontwikkelt nieuwe modellen en steekt 44 miljard euro in verduurzaming, onder andere door fabrieken CO2-neutraal te maken en duurzame energie te gebruiken.