Private Lease nu Voordelig een Volkswagen

volkswagen private lease

Voordelige Private Lease Deals voor alle populaire Volkswagen modellen zijn te vinden op Leaseauto.nl.

Heeft u ook interesse om zorgeloos in een stijlvolle Volkswagen te rijden voor een vast bedrag per maand? Vergelijk dan nu op één plek de beste Volkswagen Private Lease aanbiedingen en bestel met zekerheid via Leaseauto.nl.

Volkswagen Private Lease Acties

Volkswagen Private Lease

Volkswagen doet het al jarenlang goed in de top vijf van bestverkochte auto’s in Nederland. Volkswagens zijn er voor iedereen. Ze zijn goed betaalbaar en bieden veel comfort en luxe voor hun geld. Of het nu gaat om een compacte stadsauto of een ruime SUV voor hele gezin, er is altijd een Volkswagen te vinden die voldoet aan de wensen.

Ondanks de goede prijs kwaliteit verhouding is de aanschaf van een nieuwe of een jonge Volkswagen nog steeds een flinke uitgave waarvoor lang niet iedereen het geld op de plank heeft liggen. Privé Lease kan dan uitkomst bieden. Hiermee is het mogelijk om in een nieuwe Volkswagen te rijden zonder zelf de investering te doen in de auto. Mede hierdoor is Volkswagen Private Lease aan een opmars bezig.

Volkswagen Privé Lease Aanbiedingen Vergelijken

Nog niet zo lang geleden was maar een enkel model via een enkele leasemaatschappij leverbaar. Nu zijn alle populaire modellen Volkswagen modellen leverbaar door meerdere gerenommeerde Private Lease Aanbieders. Er valt dus wat te kiezen. Door goed te vergelijken is geld te besparen. Het grootste aanbod is te vergelijken op Leaseauto.nl.

Voordelen Volkswagen Private Lease

Zorgeloos in een nieuwe Volkswagen rijden voor een vast maandbedrag kan via Private Lease. Alles wordt geregeld en alle kosten zijn inclusief. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij. De belangrijkste voordelen zijn:

nieuwe prive leaseauto

Voordelen van
een Nieuwe Auto

Zuinig, duurzaam, veilig en de nieuwste multimedia opties.

geen spaargeld nodig

Geen spaargeld
of lening nodig

Leasemaatschappij koopt de privé leaseauto.

alle kosten inclusief bij private lease

Alleen brandstof
kosten komen erbij

Inclusief verzekering, belasting, reparatie, onderhoud en pechhulp.

geen onverwachte kosten

Geen onverwachte
kosten

Geen dure reparaties of lage inruilwaarde.

Leaseauto.nl

Leaseauto.nl helpt kosteloos en onafhankelijk bij het vinden van de beste Private Leaseauto voor u. Dit kan u veel tijd en geld schelen.

Makkelijke vergelijker en persoonlijk advies

Met een eerlijke Private Lease vergelijker, uitleg en persoonlijk advies door onze experts. Zo krijgt u alle informatie om een goede keuze te maken.

Grootste aanbod op één plek makkelijk vergelijken

Leaseauto.nl werkt samen met toonaangevende leasemaatschappijen. Hun private lease aanbiedingen brengen wij samen op één plek. Net zoals Cheaptickets dit doet voor vliegtickets.

Bestel met zekerheid via Leaseauto.nl

Uitlichten van de kleine lettertjes

Bij Leasauto.nl kennen de verschillen tussen auto’s en lease voorwaarden. Bijvoorbeeld qua eigen risico, schadevrije jaren en de verrekening van extra kilometers. Wij doen altijd een beste deal check voordat u bestelt.

Keurmerk Private Lease

Leaseauto.nl werkt samen met leasemaatschappijen die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Zij gebruiken allemaal de Algemene Voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld.

In 4 stappen naar uw Private Leaseauto

Kies auto | Private lease auto bestellen

1. Kies een Auto en
vraag offerte aan

Selecteer een auto, uitvoering, kleur, contractduur en aantal kilometers per jaar en vraag een vrijblijvende offerte aan.

beste deal check | private lease auto bestellen

2. Beste Deal
Check

Samen controleren wij of de geselecteerde aanbieding de beste voorwaarden en prijs heeft in uw situatie.

draagkrachttoets | private Lease Auto Bestellen

3. Draagkracht
Toets

Een draagkrachttoets is verplicht vanuit de overheid om consumenten te beschermen tegen te hoge financiële lasten.

Auto bestellen | private lease

4. Bestel de Auto
met Zekerheid

De auto kan besteld worden. Na het ondertekenen van het contract heeft u nog 10 dagen bedenktijd.

Vragen over Volkswagen Private Lease

Wat is Volkswagen Private Lease?

Volkswagen Privé lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd.

Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor de Leasemaatschappij. Zo zijn er nooit onverwachte kosten. 

Welke kosten zijn inclusief bij Volkswagen Privé Lease?

Bij alle aanbieders van Volkswagen Private Lease zijn ten minste deze kosten inclusief: aanschaf en afschrijving van de Volkswagen, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, WA en Casco verzekering, pechhulp en vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur. Brandstofkosten, bekeuringen en wasbeurten zijn niet inclusief.

Waar vind ik meer informatie over Private Lease?

In het Private Lease Kenniscentrum van Leaseauto.nl staan antwoorden op alle vragen over Privé Lease.

Welke Hybride en Elektrische Volkswagen kan ik Prive Leasen?

De 100% elektrische UP! en ID.3 zijn de eerste 100% elektrische auto’s die ook leverbaar zijn als Private Lease auto. Hierop volgen de ID.4, ID.5 en ID.6.

Bijna alle Volkswagens die leverbaar zijn met een benzinemotor zijn ook leverbaar in een hybride uitvoering.

Waarom Volkswagen Private Lease?

Geen verrassingen. Van tevoren is zijn alle kosten bekend. De enige kosten die er nog bijkomen zijn de kosten voor benzine of het opladen. Daarnaast wordt alles geregeld. De leasemaatschappij regelt de verzekeringen, onderhoud, wegenbelasting etc. En het is niet nodig om in één keer een flink geldbedrag neer te leggen of jaren te sparen voor een eigen auto.

Volkswagen

Volkswagen, vaak afgekort als VW, is het belangrijkste automerk van Volkswagen AG.

Ferdinand Porsche kreeg in 1934 de opdracht om een auto voor het volk te ontwerpen. Er werden veel eisen gesteld aan deze auto, zo moest de auto een topsnelheid van 100 kilometer per uur kunnen bereiken en twee volwassenen en een kind kunnen vervoeren. Ferdinand Porsche stelde drie rijdende prototypes voor met de karakteristieke vorm de latere Volkswagen Kever. De kever bleek een succesnummer te zijn. Op 4 maart 1950 rijd de honderdduizendste Volkswagen Kever de fabriek uit. Daarna gaat het snel. Vijf jaar later rijdt de miljoenste Volkswagen van de band.

Nieuw tijdperk

Na het dieselschandaal dat in 2015 aan het licht kwam is het roer omgegaan bij Volkswagen. De ambitie is nu dat de laatste modellen die aangedreven worden door benzine of diesel rond 2030 op de markt komen. De komende jaren investeert de Volkswagen fors in elektrische auto’s. Zo worden nieuwe fabrieken gebouwd en worden bestaande productielocaties ingericht voor elektrische productie. Het concern ontwikkelt nieuwe modellen en steekt 44 miljard euro in verduurzaming, onder andere door fabrieken CO2-neutraal te maken en duurzame energie te gebruiken. De transitie naar elektrisch rijden is goed zichtbaar in het huidige Volkswagen Private Lease Aanbod.

Contact met Leaseauto.nl