Uw onafhankelijke Private Lease Adviseur

088-0102600

private lease vergelijker leaseauto.nl

Volkswagen Private Lease| Vergelijk Prijzen

Volkswagen Private Lease

Alles over Volkswagen Privé Lease, Volkswagen Reviews en Private Lease Aanbiedingen

Volkswagen private lease betekent voordelig en zorgeloos in een nieuwe Volkswagen rijden voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en geen grote investering in een eigen Volkswagen. Bij het privé leasen van een VW zijn alle vaste autokosten inclusief. Alleen de kosten voor brandstof en eventuele bekeuringen komen er nog bij. En aan het einde van de looptijd levert u de auto gewoon weer in.

Volkswagen succesvol in Private Lease

Volkswagen is al decennialang een van de populairste auto’s in Nederland. Ook in de private lease is Volkswagen populair. De compacte Volkswagen Up was een van de eerste succesvolle modellen in Private Lease. De populaire Volkswagen Polo en Volkswagen Golf kunnen altijd rekenen op een grote klantenkring. Maar ook de hoge modellen als de Volkswagen T-Roc Volkswagen Tiguan worden populairder.

Volkswagen Private Lease via Leaseauto.nl

Leaseauto.nl is een 100% onafhankelijke Private Lease adviseur. Voor al uw vragen over Private Lease kunt u contact met ons opnemen.  Leaseauto.nl helpt ook bij het vinden van goede Volkswagen private lease aanbiedingen. Wij brengen het aanbod van meerdere bij het Keurmerk Private Lease aangesloten Leasemaatschappijen samen. Hierdoor kunt u makkelijk op een plek betrouwbare Volkswagen private lease aanbiedingen vergelijken en bestellen.

Leaseauto.nl uw 100% onafhankelijke private lease adviseur en vergelijker

Leaseauto.nl

Private Lease Specialist
100% Onafhankelijk
Gratis Persoonlijk Advies
Beste Aanbiedingen
Makkelijk Vergelijken

Volkswagen Private Lease aanbiedingen

Volkswagen is ook populair bij de particuliere rijder. Voor hen zijn er een aantal aantrekkelijke geprijsde modellen. Wij hebben de populairste Volkswagen private lease modellen uitgelicht.

Volkswagen Up!

De Volkswagen Up! is al jaren een private lease succes in Nederland. En dat komt niet alleen door zijn lage maandelijkse private leasetarief. Want trouw aan zijn reputatie levert Volkswagen met de Up! een kwalitatief goede auto. Het is een échte Volkswagen.

De Volkswagen Up onderscheidt zich met een hogere afwerkingsgraad, volwassen rijeigenschappen en uitgebreide uitrusting. Het is een van de beste private lease stadsauto’s.  De Up! combineert op indrukwekkende wijze de kenmerken van grote auto’s met het gemak van kleine auto’s.

Interesse om een Volkswagen Up! te leasen? Lees dan eerst de uitgebreide Volkswagen 108 review door Leaseauto.nl of ga direct naar de Volkswagen Up Aanbiedingen.

Volkswagen Private Lease Aanbiedingen

Volkswagen Polo

De zesde generatie Polo is ruimer, sportiever en standaard luxer uitgerust dan ooit. Deze Volkswagen klassieker is rijk aan innovaties die elke rit aangenamer en veiliger maken. Het afstandscontrolesysteem Front Assist bijvoorbeeld, of standaard LED dagrijverlichting. En dat alles tegen een verrassend lage instapprijs.

Veelzijdig, sportief en populair. De Polo wint al jaren prijs na prijs. Veilig is de Polo ook. Hij is bekroond met vijf sterren van Euro NCAP.

Bekijk de Volkswagen Polo private lease Aanbiedingen.

Hoe werkt VW Private Lease

U kiest uit alle Volkswagen private lease aanbiedingen uw favoriete Volkswagen. Hiervoor betaalt u een vast maandbedrag. Aan het einde van het contract levert u uw Volkswagen weer in. En dan is het mogelijk om een nieuwe Volkswagen uit te kiezen.

Voordelen van Private Leasen

De grootste voordelen van het private leasen van een Volkswagen zijn dat u voordelig en zonder financiële risico’s in een nieuwe en zuinige Volkswagen rijdt. Als u de Volkswagen na de contractperiode inlevert, hoeft u zich geen zorgen te maken of de Volkswagen verkocht kan worden en voor hoeveel. U loopt geen enkel risico en hoeft geen grote investering te doen.

 • Geen spaargeld nodig. U hoeft geen lening af te sluiten of spaargeld in te brengen om een Volkswagen te kopen. De leasemaatschappij financiert de Volkswagen.
 • Geen gedoe met autoverkopers U hoeft niet te onderhandelen over aankoop en verkooprijs van uw Volkswagen.  Aan het eind van de leaseperiode levert u de Volkswagen gewoon weer in.
 • Inzicht in de kosten: U weet precies wat je iedere maand moet betalen. Alleen brandstofkosten en verkeersboetes betaalt u zelf.
 • Alles wordt geregeld. Verzekering, belastingen, onderhoud en de afhandeling van pech en/of schade. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen.
 • Voordelen van een nieuwe auto. U rijdt in een nieuwe Volkswagen voorzien van de nieuwste technologie. Door deze nieuwe technologie kunt u zuiniger en duurzamer rijden dan in een oude tweedehandsauto.
 • Geen risico op onverwachte kosten U loopt geen risico op onverwachte hoge kosten voor onderhoud en reparatie. Ook heeft u niet het risico dat bij de aanschaf van een nieuwe Volkswagen de inruilwaarde van de in te ruilen auto tegenvalt.

Deze kosten zijn inclusief

Alle vaste autokosten zijn inclusief bij Volkswagen privé leasen. Dit zijn de zogenaamde inbegrepen kosten. Hiervoor betaalt u via uw de maandelijkse leasetermijn.

 • aanschaf en afschrijving van de Volkswagen
 • motorrijtuigenbelasting;
 • kosten van reparatie en regulier onderhoud aan de Volkswagen;
 • premie voor de WA-verzekering;
 • premie voor verzekering bij eventuele schade aan de Volkswagen door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade);
 • kosten van pechhulp;
 • kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur.

Vergelijk Volkswagen Private Lease Aanbiedingen

Bij het vergelijken van Volkswagen private lease aanbiedingen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Het gaat zowel om voorwaarden als om punten die het leasetarief beïnvloeden. Al deze punten zijn meegenomen in de private lease vergelijker van Leaseauto.nl. Aandachtspunten bij het vergelijken van Volkswagen Private Lease aanbiedingen zijn:

 • Hoeveel extra kilometers per jaar kosten
 • Hoeveel een korte contractduur kost
 • Verrekening van meer/ minder kilometers dan afgesproken
 • Opslag bij weinig of geen schadevrije jaren
 • Verzekeringen
 • Opzegvergoeding bij voortijdige contract beëindiging, werkeloosheid of scheiding
 • Eigen risico
 • Schadevrij verklaring bij einde leasetermijn

Deze aandachtspunten bij het vergelijken van private lease aanbiedingen hebben wij in een apart artikel over het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen toegelicht.

Volkswagen Kopen of Leasen

Bij de voordelen van het privé leasen van Volkswagen hebben wij al stilgestaan. Er zijn ook nadelen bij private lease. De belangrijkste nadelen van private lease hebben er mee te maken dat u bij Private Lease een financiële verplichting aangaat voor langere tijd. Mocht u zich zorgen maken over uw inkomsten op de langere termijn, dan is leasen veelal geen goed idee.

Is privé lease goedkoper een eigen Volkswagen

De kosten voor het private leasen van een Volkswagen zijn goed inzichtelijk. U weet precies wat u per maand betaalt. De kosten van onze eigen auto hebben wij meestal minder scherp. Met name de afschrijving, reparatie en onderhoud kosten onderschatten wij. Op basis van uw kenteken kunnen wij uw huidige autokosten berekenen. Ga hiervoor naar de Leaseauto.nl Autokosten Calculator. Nu kunt u zelf nog beter bepalen of u blijft doorrijden in eigen Volkswagen of kiest voor Volkswagen private lease.

Hulp nodig?
Neem gratis contact op met onze Private Lease Adviseurs
088-010 2600

Leaseauto.nl Private LeaseVergelijker

Hoe kan privé leasen zo goedkoop zijn

Leasemaatschappijen profiteren van schaalvoordelen die consumenten niet hebben. Zij kunnen een nieuwe Volkswagen goedkoper inkopen bij de importeur of fabrikant. En aan het eind van de leaseperiode wordt de dan tweedehands Volkswagen via een internationaal netwerk veelal duurder verkocht. Ook verzekeringen, onderhoud, pechhulp en reparaties kunnen zij goedkoper inkopen. Door deze kostenvoordelen kunnen leasemaatschappijen de autokosten laag houden. Dit voordeel wordt doorgegeven aan de consument in de vorm van een laag leasetarief.

Voorwaarden van Private Lease

De twee belangrijkste voorwaarden die u moet bepalen bij private leasen van een Volkswagen zijn het aantal kilometers dat u per jaar gaat rijden en de looptijd van de overeenkomst. Deze twee voorwaarden hebben de grootste invloed op uw maandelijkse leasetarief.

Hoe meer u gaat rijden in uw Volkswagen hoe hoger het maandelijkse leasebedrag. En hoe langer de looptijd van de overeenkomst hoe goedkoper. U kunt veelal kiezen uit een looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden en 5.000, 10.000, 15.000. 20.000, 25.000 of 30.000 kilometers per jaar.

Daarnaast kunt u naast de standaard verzekeringen  ook extra verzekeringen afsluiten. Bijvoorbeeld een Schade Inzittenden Verzekering. In geval van niet verhaalbare schades betaalt u een eigen risico. U kunt er veelal voor kiezen om dit eigen risico tegen een meerprijs te verlagen.

Mocht u de leaseovereenkomst eerder willen beëindigen dan kan u in bepaalde gevallen kosteloos de overeenkomst beëindigen. Leasemaatschappijen bieden tegen een meerprijs extra flexibiliteit. Bijvoorbeeld de optie om ook bij ontslag kosteloos voortijdig de overeenkomst te kunnen beëindigen.

De leasevoorwaarden waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u een private leaseovereenkomst afsluit hebben wij toegelicht. Wij hebben de belangrijkste kleine lettertjes voor u groot gemaakt.

Wie kan een Volkswagen Private Leasen

Wilt u een Volkswagen private lease, maar twijfelt u of u in aanmerking komst. In principe kunnen alle consumenten een Volkswagen private leasen. U moet uiteraard wel 18 jaar oud zijn en over een geldig rijbewijs beschikken.

Leasemaatschappijen willen ook zekerheid dat u aan uw betalingsverplichtingen kunt voldoen. Hierbij wordt gekeken naar de balans tussen inkomsten en uitgaven. De leasemaatschappij gebruikt hiervoor een leenkrachtnorm.  Deze leennorm of draagkrachtnorm geeft aan welk bedrag u per maand moet overhouden voor levensonderhoud als alle vaste lasten zijn betaald.

Mocht uw eigen inkomen onvoldoende zekerheid geven aan de leasemaatschappij dan kunt u de overeenkomst samen met iemand anders afsluiten. Bijvoorbeeld een partner of ouder. Deze persoon staat dan samen met u garant voor de betaling.

‘‘Volkswagen’’

Volkswagen, vaak afgekort als VW, is het belangrijkste automerk van Volkswagen AG.

Ferdinand Porsche kreeg in 1934 opdracht van Adolf Hitler om een auto voor het volk te ontwerpen. Er werden vele eisen gesteld aan deze auto, zo moest de auto een topsnelheid van 100 kilometer per uur kunnen bereiken, twee volwassenen en een kind kunnen vervoeren, of drie soldaten en een mitrailleur, een luchtgekoelde motor zodat de auto in de winter buiten kan staan, maximaal tussen de 6 en 7 liter benzine per 100 kilometer verbruiken en niet meer kosten dan 900 Reichsmark. Ferdinand Porsche stelde drie rijdende prototypes voor met de karakteristieke vorm de latere Volkswagen Kever.

De kever bleek een succesnummer te zijn. Op 4 maart 1950 rijd de honderdduizendste Volkswagen Kever de fabriek uit. Daarna gaat het snel. Vijf jaar later rijdt de miljoenste Volkswagen van de band.

Golf

In 1973 zat Volkswagen in de problemen. De Kever verkocht niet meer zo goed en de andere luchtgekoelde modellen van het merk konden dat niet compenseren. Het antwoord is de Golf. In 1974 doet deze Volkswagen zijn intrede en hij weet al snel vele harten te veroveren.

Polo

De vraag naar compacte auto’s neemt toe. Volkswagen speelt in 1975 hierop in met de Polo.

Nieuwe koers na het dieselschandaal.

Na het dieselschandaal is het roer omgegaan bij Volkswagen. De ambitie is nu de laatste modellen die aangedreven worden door benzine of diesel rond 2030 op de markt komen. Na die tijd rollen er alleen nog elektrische auto’s van de productiebanden.

De komende jaren investeert de autofabrikant uit Wolfsburg daarom fors in elektrische auto’s. Zo worden nieuwe fabrieken gebouwd en worden bestaande productielocaties ingericht voor elektrische productie. Het concern ontwikkelt nieuwe modellen en steekt 44 miljard euro in verduurzaming, onder andere door fabrieken CO2-neutraal te maken en duurzame energie te gebruiken.

Volkswagen Polo Private Lease vanaf € 339

Volkswagen Polo Private Lease Review Volkswagen Polo Private Lease is een manier waarop Volkswagen het succes van de Polo verder kan uitbouwen. Al jarenlang is de Polo een winnaar. En ondanks zijn succes is hij altijd gewoon gebleven. Blijkbaar zitten de meeste mensen niet te wachten op een opvallende auto. Want...

Volkswagen up! | Private Lease | Leaseauto.nl

Volkswagen up! Private Lease vanaf € 209

Volkswagen up! Private Lease is al jaren een succes in Nederland. En dat komt niet alleen door zijn lage maandelijkse private leasetarief. Want trouw aan zijn reputatie levert Volkswagen met de Up! een kwalitatief goede auto. Het is een échte Volkswagen. De Volkswagen Up onderscheidt zich met een hogere afwerkingsgraad, volwassen...