private lease vergelijker leaseauto.nl

Subaru Private Lease

Subaru private lease betekent voordelig en zorgeloos in een nieuwe Subaru rijden voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en geen grote investering in een eigen Subaru. Bij het privé leasen van een Subaru zijn alle vaste autokosten inclusief. Alleen de kosten voor brandstof en eventuele bekeuringen komen er nog bij. 

Subaru richt zich tegenwoordig volledig op de hoge modellen. De Subaru Outback is een wat hogere stationwagon met veel ruimte. In het crossover segment is Subaru vertegenwoordigd door de XV. De Subaru Forrester is een echte SUV.

subaru outback private lease
subaru xv private lease
subaru forrester private lease

Subaru Private Lease via Leaseauto.nl

Leaseauto.nl helpt u bij het vinden van de beste Subaru Private Lease deal bij gerenommeerde aanbieders. Op Leaseauto.nl kunt u eenvoudig Privé Lease aanbiedingen vergelijken en aanpassen aan uw wensen. Selecteer de uitvoering, kleur, de contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie het goedkoopste is en de beste voorwaarden heeft.

Hoe werkt Subaru Private Lease

Bij de Subaru private lease rijdt u in een auto van de leasemaatschappij. Zij regelen alles. De leasemaatschappij koopt de auto en betaalt voor de wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparaties en pechhulp. Hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij. Spaargeld voor de aanschaf van een eigen auto is niet nodig. Uitleg en antwoorden op alle vragen over Private kunt u vinden in het Private Lease Kenniscentrum van Leaseauto.nl.

Voordelen van Private Leasen

De grootste voordelen van het private leasen van een Subaru zijn dat u voordelig en zonder financiële risico’s in een nieuwe en zuinige Subaru rijdt. Als u de Subaru na de contractperiode inlevert, hoeft u zich geen zorgen te maken of de Subaru verkocht kan worden en voor hoeveel. U loopt geen enkel risico en hoeft geen grote investering te doen.

Geen spaargeld nodig

U hoeft geen lening af te sluiten of spaargeld in te brengen om een Subaru te kopen. De leasemaatschappij financiert de Subaru.

Geen gedoe bij de aankoop en verkoop van een auto.

Alles wordt geregeld door de leasemaatschappij.

Geen onverwachte hoge kosten

Het risico op een tegenvallende inruilprijs en onverwachte dure reparaties ligt bij de leasemaatschappij.

Alles wordt geregeld

Verzekering, belastingen, onderhoud en de afhandeling van pech en/of schade. Alles wordt geregeld.

Voordelen van een nieuwe auto

U rijdt in een nieuwe Subaru voorzien van de nieuwste technologie. Hierdoor rijdt u zuiniger en duurzamer dan in een oude tweedehanSubaruauto.

Vragen over Subaru Private Lease

Welke kosten zijn inclusief bij Subaru Private Lease?

Alle vaste autokosten zijn inclusief bij Subaru privé leasen. Dit zijn de zogenaamde inbegrepen kosten. Hiervoor betaalt u via uw de maandelijkse leasetermijn.

 • aanschaf en afschrijving van de Subaru
 • motorrijtuigenbelasting;
 • kosten van reparatie en regulier onderhoud aan de Subaru;
 • premie voor de WA-verzekering;
 • premie voor verzekering bij eventuele schade aan de Subaru door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade);
 • kosten van pechhulp;
 • kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur.

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van Subaru Private Lease Aanbiedingen?

Bij het vergelijken van Subaru private lease aanbiedingen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Hierbij gaat zowel om voorwaarden als om punten die het leasetarief beïnvloeden. Al deze punten zijn meegenomen in de private lease vergelijker van Leaseauto.nl. Aandachtspunten bij het vergelijken van Subaru Private Lease aanbiedingen zijn:

 • Hoeveel extra kilometers per jaar kosten
 • Hoeveel een korte contractduur kost
 • Verrekening van meer/ minder kilometers dan afgesproken
 • Opslag bij weinig of geen schadevrije jaren
 • Verzekeringen
 • Opzegvergoeding bij voortijdige contract beëindiging, werkeloosheid of scheiding
 • Eigen risico
 • Schadevrij verklaring bij einde leasetermijn

Deze aandachtspunten bij het vergelijken van private lease aanbiedingen hebben wij in een apart artikel over het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen toegelicht.

Hoe werkt het bestellen van een Subaru Private Lease Auto via Leaseauto.nl?

 1. Kies een auto en de gewenste uitvoering en kleur
 2. Selecteer de looptijd en het aantal kilometers per jaar
 3. Vergelijk de prijs en voorwaarden van de aanbieders
 4. Vraag een vrijblijvende offerte aan
 5. Persoonlijke uitleg over de kleine lettertjes en beste deal check door een adviseur
 6. Bestel de auto via Leaseauto.nl
 7. Financiële toetsing en acceptatie
 8. Start met rijden

Is privé lease goedkoper dan een eigen Subaru?

De kosten voor het private leasen van een Subaru zijn goed inzichtelijk. U weet precies wat u per maand betaalt. De kosten van onze eigen auto hebben wij meestal minder scherp. Met name de afschrijving, reparatie en onderhoud kosten onderschatten wij. Op basis van uw kenteken kunnen wij uw huidige autokosten berekenen. Ga hiervoor naar de Leaseauto.nl Autokosten Calculator. Nu kunt u zelf nog beter bepalen of u blijft doorrijden in eigen Subaru of kiest voor Citroën private lease.

Hoe kan privé leasen zo goedkoop zijn?

Leasemaatschappijen profiteren van schaalvoordelen die consumenten niet hebben. Zij kunnen een nieuwe Subaru goedkoper inkopen bij de importeur of fabrikant. En aan het eind van de leaseperiode wordt de dan tweedehanSubaru Subaru via een internationaal netwerk veelal duurder verkocht. Ook verzekeringen, onderhoud, pechhulp en reparaties kunnen zij goedkoper inkopen. Dit voordeel wordt doorgegeven aan de consument in de vorm van een laag leasetarief.