private lease vergelijker leaseauto.nl

Skoda Private Lease | Vergelijk nu de Beste Deals

SKODA
Private Lease

Vind snel de beste SKODA Private Lease Deal! Vergelijk eenvoudig aanbiedingen van meer dan 20 aanbieders op één plek. Selecteer model, uitvoering, kleur, contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie de beste prijs en voorwaarden heeft.

Welke Skoda Lease past bij jou?

Private Lease Skoda

Rijd via Skoda private lease voordelig en zorgeloos in een nieuwe Fabia, Scala, Octavia, Kamiq, Karoq, Kodiaq of Enyaq. Geen onverwachte kosten en geen grote investering in een eigen Skoda. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij.

Skoda Private Lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten over het gebruik van een auto, voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd.

Ook interesse om zorgeloos in een Skoda te rijden voor een vast bedrag per maand? Vergelijk dan nu op Leaseauto.nl de beste Skoda Private Lease aanbiedingen en bestel met zekerheid.

Skoda privat lease

Skoda Private Lease

Het grootste verschil met huren is dat bij Private Lease de overeenkomst voor een langere periode wordt aangegaan. De private leaseperiode duurt ten minste 1 jaar. Doordat het maandbedrag lager wordt naarmate de leaseperiode langer is worden de meeste contracten afgesloten voor 4 of 5 jaar.

De leasemaatschappij koopt de Skoda en betaalt vanuit het vaste maandbedrag tevens motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, WA en Casco verzekering, pechhulp en vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur. Alleen brandstofkosten, bekeuringen en wasbeurten zijn niet inclusief in het baste maandbedrag.

Skoda

Het van oorsprong Oostenrijks-Hongaarse automerk Skoda bestaat sinds 1926 en maakt vanaf 1991 deel uit van de Volkswagen groep. Skoda is een merk met historie. Na Daimler-Benz (1885), Peugeot (1896) en Opel en Fiat (beide 1899) is het de op vier na oudste autofabrikant ter wereld.

Het logo van Skoda – dat nog het meest lijkt op een pijl met vleugels wordt al sinds de jaren twintig gebruikt. Het stond destijds in de volksmond bekend als ‘het indiaantje’. De ring staat voor de eenzijdigheid. De pijl verwijst naar een hoge arbeidsproductiviteit. Het oog verbeeldt de nauwkeurigheid van de productie.

Skoda private lease deals
Skoda Prive Lease Aanbieding 2
Private Lease Deal
Skoda leasen

Skoda Private Lease bij Leaseauto.nl

Private Lease is hot en er zijn steeds meer leasemaatschappijen die ook Skoda in hun aanbod hebben opgenomen.

De prijzen en voorwaarden tussen de Leasemaatschappijen verschillen aanzienlijk waardoor er over de looptijd van de overeenkomst honderden euro’s prijsverschil tussen de aanbiedingen zit.

Leaseauto.nl helpt bij het vinden van de beste Skoda Private Lease deal bij gerenommeerde aanbieders. Op Leaseauto.nl is het eenvoudig om Skoda Privé Lease aanbiedingen te vergelijken.

Selecteer de uitvoering, kleur, de contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie het goedkoopste is en de beste voorwaarden heeft.

Skoda kopen of leasen

De aanschaf van een nieuwe Skoda is een grote uitgave waarvoor de meeste mensen het geld niet op de plank hebben liggen. Hier komt nog bij dat de restwaarde van elektrische auto’s nog onzeker is.

Deze bezwaren om voor een Skoda te kiezen vallen weg bij de private lease. Hierbij koopt de leasemaatschappij de Skoda en draagt het risico voor de restwaarde.

Doordat leasemaatschappijen profiteren van schaalvoordelen die je als consument niet hebt kunnen zij een Private Lease Skoda aanbieden voor een bedrag waarvoor je hem zelf niet kunt rijden.

Privé Lease aanbiedende leasemaatschappijen kunnen auto’s goedkoper inkopen en duurder verkopen dan een particulier. Hierdoor hebben ze lagere afschrijvingskosten.

Als grote partij kunnen ze ook een verzekering tegen gunstiger voorwaarden afsluiten. Verder maken ze scherpe tariefafspraken met geselecteerde garages.

Skoda Private Lease vergelijken

Skoda zakelijk of privé leasen

Het grootste verschil tussen een Skoda zakelijk of private heeft te maken met belastingen. Als je een eigen zaak hebt, dan was de keuze enkele jaren geleden makkelijk gemaakt. Dan koos je voor zakelijke lease omdat je toen geen rekening te houden met bijtelling bij een elektrische auto. Had je geen eigen zaak, dan was zakelijke lease sowieso niet relevant.

Nu de bijtelling stap voor stap wordt verhoogd zijn de verschillen kleiner. Private lease is veelal voordeliger als je niet heel veel kilometers per jaar rijdt.

Subsidie Elektrische Private Lease Skoda

Skoda Private lease is nu extra aantrekkelijk vanwege de regeling Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). Deze regeling geldt voor nieuwe en gebruikte elektrische personenauto’s in de kleinere en compacte middenklasse.

De SEPP is alleen voor particulieren (natuurlijk persoon die privé een auto koopt of leaset). De regeling loopt van 1 juli 2020 tot 1 juli 2025. Elk jaar heeft het subsidiebudget een maximum. Door de grote belangstelling voor de regeling is de subsidiepot vaak snel leeg.

De maximale subsidie voor een nieuwe elektrische private leaseauto bedraagt in 2022 € 3.350.

Skoda lease particulier
private lease Skoda

Skoda Private Lease Modellen

Het Skoda-modellen aanbod bestaat uit de Fabia, Scala, Octavia, Kamiq, Karoq, Kodiaq en Enyaq.

De Fabia is een wendbare stadsauto. Ook de compacte Scala is ideaal in de stad.

De Octavia behoort al vele jaren tot de meest verkochte stationwagons.

Nederlanders kiezen steeds meer voor hoge Crossover en SUV modellen. Met de Kamiq, Karoq en Kodiaq Skoda goed vertegenwoordigd in dit segment.

De nieuwste telg in de Skoda familie is de aansprekende elektrische Enyaq.

Contact met Leaseauto.nl

Elektrische Skoda Private Lease

Het private leasen van een elektrische Skoda wordt snel populairder. Twee grote trends in de automarkt verstreken elkaar hierbij. Ten eerste de groei van elektrisch rijden. En ten tweede de groei van private lease.

Iedereen die al wel eens in een elektrische auto heeft gereden weet hoe lekker ze rijden. Nu het aanbod elektrisch auto’s snel groeit, de aanschafprijs daalt en de actieradius toeneemt neemt de populariteit snel toe.

Tegelijkertijd groeit private lease onstuimig. Steeds meer mensen ervaren de voordelen van private lease. Voor een laag vast bedrag per maand zorgeloos in een nieuwe auto rijden spreekt steeds meer mensen aan.

Brandstofkosten zijn niet inclusief bij private lease. Bij de vergelijking van de totale autokosten per maand ligt hier nog een voordeel voor de private lease elektrische auto. De elektriciteitskosten zijn +/- 25% lager dan de benzine kosten. Het precieze percentage is afhankelijk van de actuele benzineprijs en waar de Skoda wordt opgeladen. Thuis opladen is goedkoper dan aan een publieke oplaadpaal.

Autorijden is nooit goed voor het klimaat. Een elektrische auto is echter veruit de duurzaamste keuze. Een elektrische private leaseauto stoot gedurende de hele levensduur gemiddeld 40% minder CO2 uit dan een auto met een benzinemotor. Dit verschil neemt de komende jaren alleen maar toe doordat wij steeds duurzamer stroom opwekken.

Skoda Prive leasen
Skoda leasing

Skoda Private Lease Bestellen

Privé Lease is makkelijk als het allemaal geregeld is. Alleen het vinden van de beste Skoda Private Lease Aanbieding is lastig. U moet weten op welke voorwaarden u op moet letten als u niet te veel wilt betalen. Daar helpt Leaseauto.nl bij.

Met een eerlijke Private Lease vergelijker, uitleg en persoonlijk advies door onze experts. Zo krijgt u alle informatie om een goede keuze te maken. Dit wordt door onze klanten gewaardeerd. Leaseauto.nl werkt samen met toonaangevende leasemaatschappijen. Wij brengen de Private Lease Acties bij elkaar en maken ze makkelijk vergelijkbaar.

Goedkoopste Skoda privé lease

De Goedkoopste Private Lease Skoda is iets wat iedereen wel wil. Niemand houdt ervan om te veel te betalen. Maar welke keuzes kunt u maken om zo goedkoop mogelijk te private leasen?

Een private leasecontract sluit u af voor een periode tussen de 24 en 60 maanden. Hoe langer de periode hoe lager het maandelijkse leasetarief. Een private leasetermijn van 60 maanden is gemiddeld 25% goedkoper dan een leasetermijn van 24 maanden.

Ook hier speelt de afschrijving een rol. In de eerste twee jaar verliest de nieuwe Skoda meer waarde dan in de jaren daarna. Als een leasecontract voor een langere periode is afgesloten, dan kunnen hoge afschrijvingskosten uitgesmeerd worden over een langere periode. Wilt je zo goedkoop mogelijk private leasen, kies dan voor een lange looptijd.

lease Skoda
voordelig Skoda lease particulier

Skoda Private Leaseauto Opladen

Een van de grotere problemen van elektrische auto’s is dat het opladen vrij langzaam gaat. Via superchargers kunnen de auto’s binnen een half uur opladen. Alle elektrische modellen worden standaard geleverd met de benodigde software om van deze dienst gebruik te kunnen maken.

Ook de private lease Skoda kunnen van dit netwerk gebruik maken. De elektrische Skoda zijn tevens op te laden via een thuislader of publieke laadpaal.

Skoda Toekomst

De Duitse autofabrikant Volkswagen richt zich de komende tijd met Skoda op groei in opkomende markten. Dan gaat het met name om markten in Azië, waar Volkswagen vooralsnog achterblijft bij Aziatische rivalen.

Skoda steekt de komende 5 jaar circa 2,5 miljard euro in nieuwe technologieën, zoals de digitalisering en elektrificatie. Van het budget investeert Skoda 1,4 miljard euro in de ontwikkeling van elektrische auto’s.

De ENYAQ iV is de eerste volledig elektrisch SUV van ŠKODA. De ENYAQ iV biedt een enorme binnenruimte, een snellaadfunctie en een actieradius tot maximaal 537* km. De meest krachtige uitvoeringen hebben een tweede elektrische motor, die de vooras aandrijft en de topversie kan tot wel 1.200 kg trekken.

goedkope Skoda Private Lease
private lease elektrische Skoda

Skoda Private Lease Bestellen

Privé Lease is makkelijk als het allemaal geregeld is. Alleen het vinden van de beste Skoda Private Lease Aanbieding is lastig. U moet weten op welke voorwaarden u op moet letten als u niet te veel wilt betalen. Daar helpt Leaseauto.nl bij.

Met een eerlijke Private Lease vergelijker, uitleg en persoonlijk advies door onze experts. Zo krijgt u alle informatie om een goede keuze te maken. Dit wordt door onze klanten gewaardeerd. Leaseauto.nl werkt samen met toonaangevende leasemaatschappijen. Wij brengen de Private Lease Acties bij elkaar en maken ze makkelijk vergelijkbaar.

Contact met Leaseauto.nl

Vragen over Skoda Private Lease

Hoe werkt Skoda Private Lease?

Skoda Privé lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd.

Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor de Leasemaatschappij. Zo zijn er nooit onverwachte kosten. 

Welke kosten zijn inclusief bij Skoda Privé Lease?

Bij alle Skoda Private Lease Aanbieders zijn ten minste deze kosten inclusief: aanschaf en afschrijving van de auto, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, WA en Casco verzekering, pechhulp en vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur. Brandstofkosten, bekeuringen en wasbeurten zijn niet inclusief.

Lease Private Skoda, wat zijn de voordelen?

Zekerheid en geen gedoe. Van tevoren zijn alle kosten bekend. De enige kosten die er nog bijkomen zijn de kosten voor benzine of het opladen.

Daarnaast wordt alles geregeld. De leasemaatschappij regelt de verzekeringen, onderhoud, wegenbelasting etc. En het is niet nodig om in één keer een flink geldbedrag neer te leggen of jaren te sparen voor een eigen auto.

Voor wie is Skoda Privé leasen interessant?

Skoda Privé leasen is zowel voor jongere als voor oudere particulieren aantrekkelijk. Naast het voordeel van de financiering speelt ook mee dat bij Skoda personal lease alles geregeld wordt. Bij Skoda private autolease is er geen risico op onverwachte kosten.

De auto is goed verzekerd en de kosten voor onderhoud en reparaties zijn ook inclusief. Als er een ongeluk gebeurt met de Privelease Skoda, dan wordt er zelfs kosteloos een vervangende auto geregeld. Deze wordt uiterlijk 72 uur na het ongeluk ter beschikking gesteld.

Waar op letten bij het kiezen van een Skoda Leaseauto?

Een Leaseauto moet natuurlijk ook aansluiten bij de persoonlijke mobiliteitsbehoefte. Hierbij moet rekening gehouden worden met het aantal volwassen passagiers dat comfortabel mee moet kunnen en de behoefte aan bagageruimte.

Zijn er ook Skoda Private Lease Occasions?

Via Skoda Occasion lease is het mogelijk om een tweedehands auto te leasen. Het prijsverschil is niet zo groot als bij het kopen van een tweedehandsauto. Dit komt omdat de een groot deel van de kosten even hoog zijn bij nieuwe en enkele jaren oude auto’s. Denk hierbij aan de wegenbelasting, verzekeringen en pechhulp die altijd inclusief is bij een Privé Lease Skoda.

Het grootste voordeel bij een tweedehands Skoda Leasen is dat hij snel leverbaar is. En dat hij ook bij een kortere looptijd al heel aantrekkelijk is geprijsd.

Waar moet ik op letten als ik Skoda Private Lease Aanbiedingen Vergelijk?

Bij het kiezen van een nieuwe leaseauto is het altijd belangrijk om Skoda Private Lease Deals met elkaar te vergelijken. Hiermee zijn honderden euro’s te besparen. De meest Skoda private lease voorwaarden zijn bij de verschillende aanbieders grotendeels hetzelfde.

De kosten verschillen ontstaan op de eerste plaats als er wordt gekozen voor meer kilometers en een kortere looptijd. Ook de meerprijs voor een luxere uitvoering verschilt tussen aanbieders. Tot slot zitten er prijsverschillen in optionele leasevoorwaarden zoals een verlaagd eigen risico of meer flexibiliteit bij het voortijdig opzeggen.

Leaseauto.nl heeft een makkelijke Private Lease Vergelijker waarin al deze punten worden worden meegenomen. Hiermee is het makkelijk gemaakt op de goedkoopste Skoda Private Lease Aanbieding te vinden. Ook helpen de adviseurs van Leaseauto.nl bij het vinden van de beste private Lease deal.

Wat staat er in het Skoda Prive Lease Contract?

Een Private Lease Overeenkomst wordt aangegaan voor langere tijd. Een eigen auto kun je verkopen als je hem niet meer nodig hebt. Bij een Private Lease gaat dat niet zo makkelijk. Een van de belangrijkste punten in de overeenkomst is de looptijd van de overeenkomst.

Tevens is de leaseprijs afhankelijk van het aantal kilometers dat er per jaar gereden mag worden. In het Skoda private lease contract staat altijd hoeveel kilometers er per jaar gereden mogen worden en hoeveel het kost als er meer wordt gereden.

Heeft Skoda Hybride Private Lease auto’s?

Een Hybride private lease auto maakt gebruik van twee krachtbronnen: een benzinemotor en een elektromotor. Zij combineren het beste van twee werelden: zuiniger en schoner rijden dankzij de elektromotor en lange afstanden dankzij de benzinemotor. 

Er is niet maar één soort hybride auto; er zijn er veel meer. Zo laden bijna alle hybride auto’s laden hun accu op tijdens het remmen. Hiernaast zijn er Plug-in hybrides die je ook via een stekker kunt opladen. Thuis, in parkeergarages of bij een openbare laadpaal. 

Steeds meer Skoda modellen zijn leverbaar met een hybride aandrijving. Bijvoorbeeld de populaire Fabia, Scala, Octavia, Kamiq, Karoq, Kodiaq en Enyaq.

Waarom kiezen voor Skoda Elektrisch Private Lease?

Een elektrische auto kopen? Nog even niet, zeggen veel mensen. Te duur en een onzekere restwaarde. Deze argumenten vallen weg bij de private lease van een elektrische Skoda. De leasemaatschappij koopt namelijk de elektrische auto en draagt het risico voor de restwaarde.

Hiermee is de Private Lease van een Elektrische auto aantrekkelijk voor iedereen die de voordelen van de elektrische auto kent, maar moeite heeft met de hoge aanschafprijs en onzekere restwaarde van een elektrische

Welke Skoda private Lease Automaat Uitvoeringen zijn er leverbaar?

Bijna alle benzine en hybride aangedreven Skoda Modellen worden in Private Lease ook aangeboden met een automatische versnellingsbak. Alle elektrisch aangedreven Skoda modellen hebben een automaat.

Zijn er ook Skoda SUV Private Lease aanbiedingen?

Ook als privé lease auto zijn de Skoda SUV modellen populair. De stoere uitstraling, hoge instap en grote bagageruimte van de SUV spreekt ook veel private lease rijders aan.

Er zijn zowel Skoda Crossover Private Lease als SUV Prive Lease deals. De Crossovers zijn wat kleiner en veelal voortgekomen uit een verhoogde versie van een bestaande hatchback. Skoda SUV Private Lease modellen zijn de stijlvolle Bijvoorbeeld de populaire Kamiq, Karoq, Kodiaq en Enyaq.

Groeit het aantal Skoda private leasing initiatieven? 

Sinds 2015 is er een sterke groei in het aantal Skoda personal lease rijders. Sindsdien zijn er volop nieuwe Skoda private leasing acties. Skoda personal lease is inmiddels niet meer weg te denken. Meer dan 200.000 nederlanders hebben sindsdien gekozen om als particulier een auto te gaan leasen.

Wat is Skoda ANWB Private Lease?

Via Leaseplan biedt ANWB Skoda private lease aan. Ze hebben geen eigen leasemaatschappij.

Een standaard voorwaarde in elke overeenkomst van aanbieders die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease is pechhulp in Nederland. Dit is dus niet uniek voor de Skoda ANWB Private Lease.

Pechhulp in het buitenland is bij de meeste leasemaatschappijen ook inclusief. Let hierop bij het vergelijken van aanbiedingen.

Is Skoda Private Lease voordelig?

Private Lease is bijna altijd de goedkoopste manier om in een nieuwe Skoda te rijden. Met name de afschrijvingskosten worden vaak onderschat door mensen die een nieuwe auto kopen.

Wat kost Skoda Private Lease

Alle autokosten zijn inclusief in het vast maandbedrag. Dit bedrag valt alleen hoger uit als er meer wordt gereden dan er is overeengekomen. Ook brandstof of oplaadkosten komen er nog bij.

Waar vind ik meer informatie over Private Lease?

In het Private Lease Kenniscentrum van Leaseauto.nl staan antwoorden op alle vragen over Privé Lease.

Hoe werkt Skoda Privé Lease

Zorgeloos in een nieuwe Skoda rijden voor een vast maandbedrag kan via Private Lease. Alles wordt geregeld en alle kosten zijn inclusief. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij. De belangrijkste voordelen zijn:

nieuwe prive leaseauto

Voordelen van
een Nieuwe Auto

Zuinig, duurzaam, veilig en de nieuwste multimedia opties.

geen spaargeld nodig

Geen spaargeld
of lening nodig

Leasemaatschappij koopt de privé leaseauto.

alle kosten inclusief bij private lease

Alleen brandstof
kosten komen erbij

Inclusief verzekering, belasting, reparatie, onderhoud en pechhulp.

geen onverwachte kosten

Geen onverwachte
kosten

Geen dure reparaties of lage inruilwaarde.

Leaseauto.nl

Leaseauto.nl helpt kosteloos en onafhankelijk bij het vinden van de beste Private Leaseauto voor u. Dit kan u veel tijd en geld schelen.

Makkelijke vergelijker en persoonlijk advies

Met een eerlijke Private Lease vergelijker, uitleg en persoonlijk advies door onze experts. Zo krijgt u alle informatie om een goede keuze te maken.

Grootste aanbod op één plek makkelijk vergelijken

Leaseauto.nl werkt samen met toonaangevende leasemaatschappijen. Hun private lease aanbiedingen brengen wij samen op één plek. Net zoals Cheaptickets dit doet voor vliegtickets.

Leaseauto.nl
Klantenvertellen

Bestel met zekerheid via Leaseauto.nl

keurmerk private lease leasemaatschappij

Uitlichten van de kleine lettertjes

Bij Leasauto.nl kennen de verschillen tussen auto’s en lease voorwaarden. Bijvoorbeeld qua eigen risico, schadevrije jaren en de verrekening van extra kilometers. Wij doen altijd een beste deal check voordat u bestelt.

Keurmerk Private Lease

Leaseauto.nl werkt samen met leasemaatschappijen die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Zij gebruiken allemaal de Algemene Voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld.

In 4 stappen naar uw Private Leaseauto

Kies auto | Private lease auto bestellen

1. Kies een Auto en
vraag offerte aan

Selecteer een auto, uitvoering, kleur, contractduur en aantal kilometers per jaar en vraag een vrijblijvende offerte aan.

beste deal check | private lease auto bestellen

2. Beste Deal
Check

Samen controleren wij of de geselecteerde aanbieding de beste voorwaarden en prijs heeft in uw situatie.

draagkrachttoets | private Lease Auto Bestellen

3. Draagkracht
Toets

Een draagkrachttoets is verplicht vanuit de overheid om consumenten te beschermen tegen te hoge financiële lasten.

Auto bestellen | private lease

4. Bestel de Auto
met Zekerheid

De auto kan besteld worden. Na het ondertekenen van het contract heeft u nog 10 dagen bedenktijd.

citigo
fabia
fabia combi
scala
octavia
kamiq
karoq
kodiaq
enyaq iv