Honda Private Lease

Honda private lease betekent voordelig en zorgeloos in een nieuwe Honda rijden voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en geen grote investering in een eigen Honda. Bij het privé leasen van een Honda zijn alle vaste autokosten inclusief. Alleen de kosten voor brandstof komen er nog bij.

De compacte Honda E is een opvallende 100% elektrische stadsauto. De sportieve Honda Jazz is een compacte hatchback. De Honda Civic wordt geleverd als 5-deurs hatchback en 4-deurs sedan. Bij de hoge modellen is Honda vertegenwoordigd met de Honda HR-V Crossover en de Honda CR-V SUV.

Hoe werkt Honda Private Lease

Bij de Honda private lease rijdt u in een auto van de leasemaatschappij. Zij regelen alles. De leasemaatschappij koopt de auto en betaalt voor de wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparaties en pechhulp. Hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij. Spaargeld voor de aanschaf van een eigen auto is niet nodig. Uitleg en antwoorden op alle vragen over Private kunt u vinden in het Private Lease Kenniscentrum van Leaseauto.nl.

Geen spaargeld nodig

U hoeft geen lening af te sluiten of spaargeld in te brengen om een Honda te kopen. De leasemaatschappij financiert de Honda.

Geen gedoe bij de aankoop en verkoop van een auto.

Alles wordt geregeld door de leasemaatschappij.

Geen onverwachte hoge kosten

Het risico op een tegenvallende inruilprijs en onverwachte dure reparaties ligt bij de leasemaatschappij.

Alles wordt geregeld

Verzekering, belastingen, onderhoud en de afhandeling van pech en/of schade. Alles wordt geregeld.

Voordelen van een nieuwe auto

U rijdt in een nieuwe Honda voorzien van de nieuwste technologie. Hierdoor rijdt u zuiniger en duurzamer dan in een oude tweedehanHondaauto.

Honda Private Lease Video’s