private lease vergelijker leaseauto.nl

Honda Private Lease | Vergelijk nu de Beste Deals

honda private lease

Honda private lease betekent voordelig en zorgeloos in een nieuwe Honda rijden voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en geen grote investering in een eigen Honda.

Heeft u ook interesse om zorgeloos in een Honda te rijden voor een vast bedrag per maand? Honda biedt volop keus met de Jazz, Civic, Civic Sedan, CR-V, HR-V en de Honda E. Vergelijk nu op Leaseauto.nl de beste Private Lease aanbiedingen en bestel met zekerheid.

Honda leasen

Honda Private Lease

Honda Privé lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten over het gebruik van een auto, voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd.

Het grootste verschil met huren is dat het leasecontract voor een langere periode wordt aangegaan. De private leaseperiode duurt ten minste 1 jaar. Doordat het maandbedrag lager wordt naarmate de leaseperiode langer is worden de meeste contracten afgesloten voor 4 of 5 jaar.

Honda

Honda is opgericht door Soichiro Honda. Hij wilde met Honda motorfietsen bouwen voor het grote publiek. In 1949 kwam zijn eerste motorfiets, de D-Type, op de markt.

Honda presenteerde eind 1963 haar eerste personenauto, de minuscule S500. De kettingaandrijving was een duidelijke verwijzing naar de motorfietsen van Honda.

Begin jaren zeventig was Honda met de Civic en Accord buitengewoon succesvol in Amerika, mede dankzij de CVCC-motor die voldeed aan de zeer strenge milieueisen die de Amerikaanse overheid in 1970 had ingevoerd.

lease Honda
Honda Prive Lease Aanbieding 2
Private Lease Deal
private lease Honda

Honda Private Lease bij Leaseauto.nl

Private Lease is hot en er zijn steeds meer leasemaatschappijen die ook Honda in hun aanbod hebben opgenomen.

De prijzen en voorwaarden tussen de Leasemaatschappijen verschillen aanzienlijk waardoor er over de looptijd van de overeenkomst honderden euro’s prijsverschil tussen de aanbiedingen zit.

Leaseauto.nl helpt bij het vinden van de beste Honda Private Lease deal bij gerenommeerde aanbieders. Op Leaseauto.nl kunt u eenvoudig Privé Lease aanbiedingen vergelijken en aanpassen aan uw wensen.

Selecteer de uitvoering, kleur, de contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie het goedkoopste is en de beste voorwaarden heeft.

Honda kopen of leasen

De aanschaf van een nieuwe Honda is een grote uitgave waarvoor de meeste mensen het geld niet op de plank hebben liggen. Hier komt nog bij dat de restwaarde van auto’s onzeker zijn.

Deze bezwaren om voor een Honda te kiezen vallen weg bij de private lease. Hierbij koopt de leasemaatschappij de auto en draagt het risico voor de restwaarde.

Doordat leasemaatschappijen profiteren van schaalvoordelen die je als consument niet hebt kunnen zij een Private Lease Honda aanbieden voor een bedrag waarvoor je hem zelf niet kunt rijden.

Privé Lease aanbiedende leasemaatschappijen kunnen auto’s goedkoper inkopen en duurder verkopen dan een particulier. Hierdoor hebben ze lagere afschrijvingskosten.

Als grote partij kunnen ze ook een verzekering tegen gunstiger voorwaarden afsluiten. Verder maken ze scherpe tariefafspraken met geselecteerde garages.

Honda private lease deals
Honda lease particulier

Honda zakelijk of privé leasen

Het grootste verschil tussen een Honda zakelijk of private heeft te maken met belastingen. Als je een eigen zaak hebt, dan was de keuze eerder makkelijk gemaakt. Dan koos je voor zakelijke lease omdat de bijtelling nog niet zo hoog was.

Nu de bijtelling stap voor stap wordt verhoogd zijn de verschillen kleiner. Private lease is veelal voordeliger als je niet heel veel kilometers per jaar rijdt.

Subsidie voor Elektrische Private Lease Honda

Bij Honda geloven ze dat de toekomst van de motoren voornamelijk elektrisch zal zijn. Als een resultaat daarop hebben ze een elektrische signatuur ontwikkeld. De Honda e is een toonaangevende elektrische auto.

De Honda e is een waargemaakte droom met zijn unieke combinatie van dynamische prestaties, verfijnd comfort en futuristische technologie. Ontworpen om een uitzonderlijke rijervaring te bieden.

Honda Elektrische Private lease is nu extra aantrekkelijk vanwege de regeling Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). Deze regeling geldt voor nieuwe en gebruikte elektrische personenauto’s in de kleinere en compacte middenklasse.

De SEPP is alleen voor particulieren (natuurlijk persoon die privé een auto koopt of leaset). De regeling loopt van 1 juli 2020 tot 1 juli 2025. Elk jaar heeft het subsidiebudget een maximum. Door de grote belangstelling voor de regeling is de subsidiepot vaak snel leeg.

Honda Prive leasen
Honda Private Lease vergelijken

Honda Private Lease Modellen

Honda richt zich steeds meer op de populaire hoge modellen. De Honda is vooruitstrevend, innovatief en houdt ervan om ongewoon werkende techniek tot stand te brengen.

In Honda’s nieuwste modellen zult u dat terugvinden: Honda Jazz, Honda Civic, Honda Civic Sedan, Honda CR-V, Honda HR-V en de Honda E.

Contact met Leaseauto.nl

Voordelen Honda Private Lease

Het private leasen van een elektrische Honda wordt snel populairder. Twee grote trends in de automarkt verstreken elkaar hierbij. Ten eerste de groei van elektrisch rijden. En ten tweede de groei van private lease.

Iedereen die al wel eens in een elektrische auto heeft gereden weet hoe lekker ze rijden. Nu het aanbod elektrisch auto’s snel groeit, de aanschafprijs daalt en de actieradius toeneemt neemt de populariteit snel toe.

Tegelijkertijd groeit private lease onstuimig. Steeds meer mensen ervaren de voordelen van private lease. Voor een laag vast bedrag per maand zorgeloos in een nieuwe auto rijden spreekt steeds meer mensen aan.

Brandstofkosten zijn niet inclusief bij private lease. Bij de vergelijking van de totale autokosten per maand ligt hier nog een voordeel voor de private lease van een elektrische Honda.

De elektriciteitskosten zijn +/- 25% lager dan de benzine kosten. Het precieze percentage is afhankelijk van de actuele benzineprijs en waar de Honda wordt opgeladen. Thuis opladen is goedkoper dan aan een publieke oplaadpaal.

Autorijden is nooit goed voor het klimaat. Een elektrische auto is echter veruit de duurzaamste keuze. Een elektrische private leaseauto stoot gedurende de hele levensduur gemiddeld 40% minder CO2 uit dan een auto met een benzinemotor. Dit verschil neemt de komende jaren alleen maar toe doordat wij steeds duurzamer stroom opwekken.

voordelig Honda lease particulier
Honda leasing

Honda Private Lease Bestellen

Privé Lease is makkelijk als het allemaal geregeld is. Alleen het vinden van de beste Honda Private Lease Aanbieding is lastig. U moet weten op welke voorwaarden u op moet letten als u niet te veel wilt betalen. Daar helpt Leaseauto.nl bij.

Met een eerlijke Private Lease vergelijker, uitleg en persoonlijk advies door onze experts. Zo krijgt u alle informatie om een goede keuze te maken. Dit wordt door onze klanten gewaardeerd. Leaseauto.nl werkt samen met toonaangevende leasemaatschappijen. Wij brengen de Private Lease Acties bij elkaar en maken ze makkelijk vergelijkbaar.

Goedkoopste Honda privé lease

De Goedkoopste Private Lease Honda is iets wat iedereen zoekt. Niemand houdt ervan om te veel te betalen. Maar welke keuzes kunt u maken om zo goedkoop mogelijk te private leasen?

Een private leasecontract sluit u af voor een periode tussen de 24 en 60 maanden. Hoe langer de periode hoe lager het maandelijkse leasetarief. Een private leasetermijn van 60 maanden is gemiddeld 25% goedkoper dan een leasetermijn van 24 maanden.

Ook hier speelt de afschrijving een rol. In de eerste twee jaar verliest de nieuwe Honda meer waarde dan in de jaren daarna. Als een leasecontract voor een langere periode is afgesloten, dan kunnen hoge afschrijvingskosten uitgesmeerd worden over een langere periode. Wilt je zo goedkoop mogelijk private leasen, kies dan voor een lange looptijd.

private lease elektrische Honda
goedkope Honda Private Lease

Honda Private Leaseauto Opladen

Een van de grotere problemen van elektrische auto’s is dat het opladen vrij langzaam gaat. Via superchargers kunnen de auto’s binnen een half uur opladen.

Alle modellen worden standaard geleverd met de benodigde software om van deze dienst gebruik te kunnen maken. De auto’s zijn tevens op te laden via een thuislader of generieke laadpaal.

Doorbraak van Honda

In 1972 zette Honda zichzelf definitief op de kaart met de introductie van de Civic, een model dat op de dag van vandaag (met name in Amerika) nog steeds uitermate populair is.

De Civic werd ontworpen als wereldauto maar met de wensen van de Amerikaanse markt in gedachten en dat werkte want de Civic werd (en is nog steeds) mateloos populair in de VS. In vier jaar tijd wist Honda een miljoen Civics te produceren.

Honda Prive lease aanbieding
Honda privat lease

Honda Private Lease Bestellen

Privé Lease is makkelijk als het allemaal geregeld is. Alleen het vinden van de beste Honda Private Lease Aanbieding is lastig. U moet weten op welke voorwaarden u op moet letten als u niet te veel wilt betalen. Daar helpt Leaseauto.nl bij.

Met een eerlijke Private Lease vergelijker, uitleg en persoonlijk advies door onze experts. Zo krijgt u alle informatie om een goede keuze te maken. Dit wordt door onze klanten gewaardeerd. Leaseauto.nl werkt samen met toonaangevende leasemaatschappijen. Wij brengen de Private Lease Acties bij elkaar en maken ze makkelijk vergelijkbaar.

Contact met Leaseauto.nl

Vragen over Honda Private Lease

Hoe werkt Honda Private Lease?

Honda Privé lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd.

Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor de Leasemaatschappij. Zo zijn er nooit onverwachte kosten. 

Welke kosten zijn inclusief bij Honda Privé Lease?

Bij alle Honda Private Lease Aanbieders zijn ten minste deze kosten inclusief: aanschaf en afschrijving van de auto, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, WA en Casco verzekering, pechhulp en vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur. Brandstofkosten, bekeuringen en wasbeurten zijn niet inclusief.

Lease Private Honda, wat zijn de voordelen?

Zekerheid en geen gedoe. Van tevoren zijn alle kosten bekend. De enige kosten die er nog bijkomen zijn de kosten voor benzine of het opladen.

Daarnaast wordt alles geregeld. De leasemaatschappij regelt de verzekeringen, onderhoud, wegenbelasting etc. En het is niet nodig om in één keer een flink geldbedrag neer te leggen of jaren te sparen voor een eigen auto.

Voor wie is Honda Privé leasen interessant?

Honda Privé leasen is zowel voor jongere als voor oudere particulieren aantrekkelijk. Naast het voordeel van de financiering speelt ook mee dat bij Honda personal lease alles geregeld wordt. Bij Honda private autolease is er geen risico op onverwachte kosten.

De auto is goed verzekerd en de kosten voor onderhoud en reparaties zijn ook inclusief. Als er een ongeluk gebeurt met de Privelease Honda, dan wordt er zelfs kosteloos een vervangende auto geregeld. Deze wordt uiterlijk 72 uur na het ongeluk ter beschikking gesteld.

Waar op letten bij het kiezen van een Honda Leaseauto?

Een Leaseauto moet natuurlijk ook aansluiten bij de persoonlijke mobiliteitsbehoefte. Hierbij moet rekening gehouden worden met het aantal volwassen passagiers dat comfortabel mee moet kunnen en de behoefte aan bagageruimte.

Zijn er ook Honda Private Lease Occasions?

Via Honda Occasion lease is het mogelijk om een tweedehands auto te leasen. Het prijsverschil is niet zo groot als bij het kopen van een tweedehandsauto. Dit komt omdat de een groot deel van de kosten even hoog zijn bij nieuwe en enkele jaren oude auto’s. Denk hierbij aan de wegenbelasting, verzekeringen en pechhulp die altijd inclusief is bij een Privé Lease Honda.

Het grootste voordeel bij een tweedehands Honda Leasen is dat hij snel leverbaar is. En dat hij ook bij een kortere looptijd al heel aantrekkelijk is geprijsd.

Waar moet ik op letten als ik Honda Private Lease Aanbiedingen Vergelijk?

Bij het kiezen van een nieuwe leaseauto is het altijd belangrijk om Honda Private Lease Deals met elkaar te vergelijken. Hiermee zijn honderden euro’s te besparen. De meest Honda private lease voorwaarden zijn bij de verschillende aanbieders grotendeels hetzelfde.

De kosten verschillen ontstaan op de eerste plaats als er wordt gekozen voor meer kilometers en een kortere looptijd. Ook de meerprijs voor een luxere uitvoering verschilt tussen aanbieders. Tot slot zitten er prijsverschillen in optionele leasevoorwaarden zoals een verlaagd eigen risico of meer flexibiliteit bij het voortijdig opzeggen.

Leaseauto.nl heeft een makkelijke Private Lease Vergelijker waarin al deze punten worden worden meegenomen. Hiermee is het makkelijk gemaakt op de goedkoopste Honda Private Lease Aanbieding te vinden. Ook helpen de adviseurs van Leaseauto.nl bij het vinden van de beste private Lease deal.

Wat staat er in het Honda Prive Lease Contract?

Een Private Lease Overeenkomst wordt aangegaan voor langere tijd. Een eigen auto kun je verkopen als je hem niet meer nodig hebt. Bij een Private Lease gaat dat niet zo makkelijk. Een van de belangrijkste punten in de overeenkomst is de looptijd van de overeenkomst.

Tevens is de leaseprijs afhankelijk van het aantal kilometers dat er per jaar gereden mag worden. In het Honda private lease contract staat altijd hoeveel kilometers er per jaar gereden mogen worden en hoeveel het kost als er meer wordt gereden.

Heeft Honda Hybride Private Lease auto’s?

Een Hybride private lease auto maakt gebruik van twee krachtbronnen: een benzinemotor en een elektromotor. Zij combineren het beste van twee werelden: zuiniger en schoner rijden dankzij de elektromotor en lange afstanden dankzij de benzinemotor. 

Er is niet maar één soort hybride auto; er zijn er veel meer. Zo laden bijna alle hybride auto’s laden hun accu op tijdens het remmen. Hiernaast zijn er Plug-in hybrides die je ook via een stekker kunt opladen. Thuis, in parkeergarages of bij een openbare laadpaal. 

Steeds meer Honda modellen zijn leverbaar met een hybride aandrijving. Bijvoorbeeld de Honda Jazz, Honda Civic, Honda Civic Sedan, Honda CR-V, en Honda HR-V

Waarom kiezen voor Honda Elektrisch Private Lease?

Een elektrische auto kopen? Nog even niet, zeggen veel mensen. Te duur en een onzekere restwaarde. Deze argumenten vallen weg bij de private lease van een elektrische Honda. De leasemaatschappij koopt namelijk de elektrische auto en draagt het risico voor de restwaarde.

Hiermee is de Private Lease van een Elektrische auto aantrekkelijk voor iedereen die de voordelen van de elektrische auto kent, maar moeite heeft met de hoge aanschafprijs en onzekere restwaarde van een elektrische Honda.

Welke Honda private Lease Automaat Uitvoeringen zijn er leverbaar?

Bijna alle benzine en hybride aangedreven Honda Modellen worden in Private Lease ook aangeboden met een automatische versnellingsbak. Alle elektrisch aangedreven Honda modellen hebben een automaat.

Zijn er ook Honda SUV Private Lease aanbiedingen?

Ook als privé lease auto zijn de Honda SUV modellen populair. De stoere uitstraling, hoge instap en grote bagageruimte van de SUV spreekt ook veel private lease rijders aan.

Er zijn zowel Honda Crossover Private Lease als SUV Prive Lease deals. De Crossovers zijn wat kleiner en veelal voortgekomen uit een verhoogde versie van een bestaande hatchback. Honda SUV Private Lease modellen zijn de stijlvolle Honda CR- en Honda HR-V.

Groeit het aantal Honda private leasing initiatieven? 

Sinds 2015 is er een sterke groei in het aantal Honda personal lease rijders. Sindsdien zijn er volop nieuwe Honda private leasing acties. Honda personal lease is inmiddels niet meer weg te denken. Meer dan 200.000 nederlanders hebben sindsdien gekozen om als particulier een auto te gaan leasen.

Wat is Honda ANWB Private Lease?

Via Leaseplan biedt ANWB Honda private lease aan. Ze hebben geen eigen leasemaatschappij.

Een standaard voorwaarde in elke overeenkomst van aanbieders die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease is pechhulp in Nederland. Dit is dus niet uniek voor de Honda ANWB Private Lease.

Pechhulp in het buitenland is bij de meeste leasemaatschappijen ook inclusief. Let hierop bij het vergelijken van aanbiedingen.

Is Honda Private Lease voordelig?

Private Lease is bijna altijd de goedkoopste manier om in een nieuwe Honda te rijden. Met name de afschrijvingskosten worden vaak onderschat door mensen die een nieuwe auto kopen.

Wat kost Honda Private Lease

Alle autokosten zijn inclusief in het vast maandbedrag. Dit bedrag valt alleen hoger uit als er meer wordt gereden dan er is overeengekomen. Ook brandstof of oplaadkosten komen er nog bij.

Waar vind ik meer informatie over Private Lease?

In het Private Lease Kenniscentrum van Leaseauto.nl staan antwoorden op alle vragen over Privé Lease.

Hoe werkt Honda Privé Lease

Zorgeloos in een nieuwe Honda rijden voor een vast maandbedrag kan via Private Lease. Alles wordt geregeld en alle kosten zijn inclusief. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij. De belangrijkste voordelen zijn:

nieuwe prive leaseauto

Voordelen van
een Nieuwe Auto

Zuinig, duurzaam, veilig en de nieuwste multimedia opties.

geen spaargeld nodig

Geen spaargeld
of lening nodig

Leasemaatschappij koopt de privé leaseauto.

alle kosten inclusief bij private lease

Alleen brandstof
kosten komen erbij

Inclusief verzekering, belasting, reparatie, onderhoud en pechhulp.

geen onverwachte kosten

Geen onverwachte
kosten

Geen dure reparaties of lage inruilwaarde.

Leaseauto.nl

Leaseauto.nl helpt kosteloos en onafhankelijk bij het vinden van de beste Private Leaseauto voor u. Dit kan u veel tijd en geld schelen.

Makkelijke vergelijker en persoonlijk advies

Met een eerlijke Private Lease vergelijker, uitleg en persoonlijk advies door onze experts. Zo krijgt u alle informatie om een goede keuze te maken.

Grootste aanbod op één plek makkelijk vergelijken

Leaseauto.nl werkt samen met toonaangevende leasemaatschappijen. Hun private lease aanbiedingen brengen wij samen op één plek. Net zoals Cheaptickets dit doet voor vliegtickets.

Leaseauto.nl
Klantenvertellen

Bestel met zekerheid via Leaseauto.nl

keurmerk private lease leasemaatschappij

Uitlichten van de kleine lettertjes

Bij Leasauto.nl kennen de verschillen tussen auto’s en lease voorwaarden. Bijvoorbeeld qua eigen risico, schadevrije jaren en de verrekening van extra kilometers. Wij doen altijd een beste deal check voordat u bestelt.

Keurmerk Private Lease

Leaseauto.nl werkt samen met leasemaatschappijen die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Zij gebruiken allemaal de Algemene Voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld.

In 4 stappen naar uw Private Leaseauto

Kies auto | Private lease auto bestellen

1. Kies een Auto en
vraag offerte aan

Selecteer een auto, uitvoering, kleur, contractduur en aantal kilometers per jaar en vraag een vrijblijvende offerte aan.

beste deal check | private lease auto bestellen

2. Beste Deal
Check

Samen controleren wij of de geselecteerde aanbieding de beste voorwaarden en prijs heeft in uw situatie.

draagkrachttoets | private Lease Auto Bestellen

3. Draagkracht
Toets

Een draagkrachttoets is verplicht vanuit de overheid om consumenten te beschermen tegen te hoge financiële lasten.

Auto bestellen | private lease

4. Bestel de Auto
met Zekerheid

De auto kan besteld worden. Na het ondertekenen van het contract heeft u nog 10 dagen bedenktijd.