Verlagen van Eigen Risico bij Private Lease | Vergelijk de Opties

Verlagen Eigen Bijdrage bij Schade aan de Private Lease Auto

verlaagd eigen risico private lease

Verlaging van Eigen Risico is bij Private Leaseauto het tegen betaling verlagen van de eigen bijdrage die u betaalt bij niet verhaalbare schades.

Verlagen van eigen risico Private Lease

Uw leaseovereenkomst wordt aangeboden met een standaard eigen risico. Dit eigen risico kunt u bij de meeste leasemaatschappijen optioneel verlagen. Stel het standaard eigen risico bij Casco schades is € 300. Dit kunt u dan tegen de betaling van een maandelijkse vergoeding verlagen tot € 150. Dit heet ‘Verlaging eigen risico’.

Als u het eigen risico afkoopt naar € 0, dan heet dat ‘Afkoop eigen risico’. Door het eigen risico te verlagen of af te kopen stijgt uw maandelijkse leaseprijs. Maar in het geval van schade loopt u minder risico. Per schade betaalt u maximaal het eigen risico bedrag.

Het Eigen Risico verschilt per leasemaatschappij. Het varieert tussen de 200 en 500 euro per schadegeval. Let hierop bij het vergelijken van private lease aanbiedingen.

Vragen over Verlaagd Eigen Risico bij Private Lease

Wat is de Optie Verlaagd Eigen Risico bij Private Lease?

Als gekozen wordt voor de optie “Verlaagd Eigen Risico bij Private Lease” betaalt u een lagere Eigen Bijdrage bij niet verhaalbare Schade aan de Leaseauto.

Is het verstandig om voor de Optie Verlaagd Risico bij Private Lease te kiezen?

Bij een hoog eigen risico van bijvoorbeeld 500 euro is het aan te raden om het eigen risico te verlagen als u van u zelf weet dat u nog wel eens schade rijdt. Rijdt u nooit schade en kunt u het risico dragen dan kunt u mogelijk geld besparen door deze optie niet te kiezen.

Meer informatie over Schade en Verzekering bij Private Lease

Private Lease per Automerk

Op zoek naar een private leaseauto van een bepaald merk? Inmiddels zijn van alle automerken de populairste modellen leverbaar in de private lease. Bekijk nu per merk de leverbare modellen en de beste private lease aanbiedingen.

Private Lease op Leaseauto.nl

Bent u op zoek naar een Private Lease Auto? Op Leaseauto.nl vindt u op één plek de meeste Private Lease Aanbiedingen. Als onafhankelijke Private Lease Specialist kunnen wij helpen bij het vinden van de Leaseauto die het beste bij u past.

Mobiele versie afsluiten