SchadeVerzekering Inzittenden | Private Lease

Schade Verzekering Inzittenden betekenis

Schade Verzekering Inzittenden

Schade Verzekering Inzittenden (SVI) vergoedt na een ongeval aan de bestuurder en medepassagiers letselschade en schade aan bagage of kleding. Het uitbetaalde bedrag is gelijk aan de werkelijk schade. 

Schade VerzekeringInzittenden Private Lease

Bij Private Lease kunt u zich aanvullend verzekeren met de Schade Verzekering Inzittenden. Dan krijgt u als bestuurder de schade vergoed na een ongeval met de auto. Dit kan zowel letselschade als schade aan bagage of kleding zijn. Dit geldt ook voor eventuele medepassagiers die schade oplopen. 

U krijgt dit ook als u degene bent die het ongeluk heeft veroorzaakt. Er is wel een maximaal verzekerd bedrag is. Stel dat u na een ongeval niet meer in staat bent om werken. Dan verliest u inkomen en heb je misschien medische en huishoudelijke hulp nodig. Dit krijgt u met het aanvullend afsluiten van de Schade Verzekering Inzittenden bijvoorbeeld vergoed.

Schadevergoeding als passagier

Als passagier kunt u altijd letselschade vergoed krijgen. U kunt aanspraak maken op de WA-verzekering van de schuldige partij. Een nadeel is dat dit soms jaren kan duren. Eerst moet de schuld worden vastgesteld. Verzekeraars weten soms pas na een rechtszaak wie de schuldige partij is. Daarbij krijg u via de WA-verzekering van de schuldige partij soms minder geld terug.  

Alternatief: de Ongevallen Inzittenden Verzekering

Soms heeft u bij het afsluiten van een leaseovereenkomst de keuze om deze aanvullend af te sluiten met een Ongevallen Inzittenden Verzekering. Dan krijgt u als bestuurder en uw medepassagiers een vast bedrag uitbetaald na een ongeval met de auto. Dit geldt alleen bij overlijden of bij blijvende invaliditeit. Als u kunt kiezen en u wilt zich aanvullend verzekeren, dan adviseren wij om de schadeverzekering voor inzittenden af te sluiten.

Vragen over de SchadeVerzekering Inzittenden

Wat wordt vergoed bij de Schade Verzekering Inzittenden

Na een ongeval krijgen de bestuurder en de medepassagiers zowel letselschade als schade aan bagage of kleding vergoed. Het uitbetaalde bedrag staat gelijk aan de werkelijk opgelopen schade. 

Betaalt de Schade Verzekering Inzittenden ook uit als je zelf schuldig bent?

Ook als jij degene bent die het ongeluk heeft veroorzaakt wordt er uitgekeerd.

Wat is het verschil met de Ongevallen InzittendenVerzekering? 

Bij de Ongevallen InzittendenVerzekering wordt na een ongeval een vast bedrag uitbetaald bij invaliditeit of overlijden.

Meer informatie over Schade en Verzekering bij Private Lease

Private Lease per Automerk

Op zoek naar een private leaseauto van een bepaald merk? Inmiddels zijn van alle automerken de populairste modellen leverbaar in de private lease. Bekijk nu per merk de leverbare modellen en de beste private lease aanbiedingen.

Private Lease op Leaseauto.nl

Bent u op zoek naar een Private Lease Auto? Op Leaseauto.nl vindt u op één plek de meeste Private Lease Aanbiedingen. Als onafhankelijke Private Lease Specialist kunnen wij helpen bij het vinden van de Leaseauto die het beste bij u past.

Mobiele versie afsluiten