Kosten voor Onderhoud Inclusief bij Private Lease

Wie betaalt de kosten voor reparatie en onderhoudsbeurten bij Private Lease?

private lease onderhoud

Onderhoud is altijd inclusief bij Private Lease. De leasemaatschappij betaalt de kosten voor reparatie of onderhoudsbeurten rechtstreeks aan het garagebedrijf.

Onderhoud aan de Private Lease Auto

Wie betaalt bepaalt. De leasemaatschappij bepaalt of er onderhoud wordt uitgevoerd en waar. Als de auto aangeeft dat er onderhoud nodig is, dan moet er eerst contact opgenomen worden met de leasemaatschappij. Omdat leasemaatschappijen volume afspraken hebben met garagebedrijven hebben zij ook een voorkeur waar het onderhoud wordt uitgevoerd.

Klein onderhoud zelf doen

Zelf bent u ook verantwoordelijk voor een klein stukje van het onderhoud. Bijvoorbeeld voor het bijvullen van de olie als dat nodig is, het regelmatig wassen van de auto en het controleren van de bandenspanning. Net zoals u dit zou doen met een eigen auto.

Ook zelf verantwoordelijkheid voor onderhoud


Als particulier stellen we een onderhoudsbeurt vaak liever nog even uit. Met een private leaseauto moet u tijdig een afspraak maken om het onderhoud uit te laten voeren. Onderhoud hoort tenslotte bij het leasecontract en de rekening wordt betaald door de leasemaatschappij. Zo blijft u veilig onderweg. Check altijd eerst in de voorwaarden van uw leasemaatschappij waar u het onderhoud mag laten uitvoeren.

U zorgt er dus voor dat de auto op tijd een onderhoudsbeurt krijgt. De auto geeft vaak zelf aan wanneer dit nodig is. Vraag het bij twijfel aan uw leasemaatschappij. U voert ook klein onderhoud uit aan uw leaseauto, zoals het zelf peilen en bijvullen van de olie, het regelmatig wassen van de auto en het controleren van de bandenspanning. Net zoals u dit zou doen met een eigen auto. Als de leasemaatschappij vraagt om de kilometerstand, moet u deze doorgeven.

Vervangend Vervoer tijdens het Onderhoud

In het leasecontract is afgesproken dat u recht heeft op vervangend vervoer. Bij Keurmerk Private Lease leasemaatschappijen in ieder geval kosteloos na 72 uur. De kosten voor een vervangende auto tijdens de eerste drie dagen aan kunnen dan aan u belast worden. 

Meer informatie over de Kosten van Private Lease.

Private Lease per Automerk

Op zoek naar een private leaseauto van een bepaald merk? Inmiddels zijn van alle automerken de populairste modellen leverbaar in de private lease. Bekijk nu per merk de leverbare modellen en de beste private lease aanbiedingen.

Private Lease op Leaseauto.nl

Bent u op zoek naar een Private Lease Auto? Op Leaseauto.nl vindt u op één plek de meeste Private Lease Aanbiedingen. Als onafhankelijke Private Lease Specialist kunnen wij helpen bij het vinden van de Leaseauto die het beste bij u past.

Mobiele versie afsluiten