Vervangend Vervoer bij Reparatie en Onderhoud

Vervangend vervoer Private Lease betekenis

vervangend vervoer private lease

Vervangend vervoer bij Private Lease

Vervangend vervoer is de vervangende auto die bij schade, reparatie of onderhoud van de private lease auto op kosten van de leasemaatschappij ter beschikking wordt gesteld.

Standaard binnen 72 uur

Het is altijd mogelijk dat u door wat voor oorzaak dan ook een vervangende auto nodig heeft. Bij Leasemaatschappijen die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease krijgt u in ieder geval de beschikking over een vervangend voertuig nadat de reparatie of het onderhoud langer heeft geduurd dan 72 uur. Het kan zijn dat een leasemaatschappij al eerder een vervangende auto ter beschikking stelt. Dit is dan vastgelegd in de Aanvullende Voorwaarden.

Eerder een vervangende auto?

Wilt u al een vervangende auto voor de periode waarin u nog geen recht heeft op vervangend vervoer? Dan kunt u de leasemaatschappij verzoeken dit tegen betaling voor u te organiseren. Er zijn ook leasemaatschappijen die als betaalde optie aanbieden dat u eerder recht heeft op vervangend vervoer.

Verdiept u zich in private lease en komt u er niet helemaal uit?

Vervangend vervoer is een regelmatig gebruikt begrip bij Private Lease. Als Private Lease adviseur ziet Leaseauto.nl het als taak om duidelijkheid te geven over alle Private Lease begrippen.  Zodat u precies weet wat er wordt bedoeld. Zo helpen wij ook bij de uitleg over wat private lease precies is en wat voordelen en nadelen zijn van private lease. Ook op de site van het Keurmerk Private Lease is veel informatie te vinden.

Bent u zich aan het oriënteren op een private leaseauto? Wij helpen ook bij het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen en uitleg over de  private lease overeenkomst. Wij maken het private lease aanbod begrijpelijk en vergelijkbaar. Hiermee voorkomen wij dat u verrast wordt door de kleine lettertjes. Daar hebben wij ons in verdiept. Eerlijk appels met appels vergelijken zonder verrassingen noemen wij dat bij Leaseauto.nl.

Private Lease per Automerk

Op zoek naar een private leaseauto van een bepaald merk? Inmiddels zijn van alle automerken de populairste modellen leverbaar in de private lease. Bekijk nu per merk de leverbare modellen en de beste private lease aanbiedingen.

Private Lease op Leaseauto.nl

Bent u op zoek naar een Private Lease Auto? Op Leaseauto.nl vindt u op één plek de meeste Private Lease Aanbiedingen. Als onafhankelijke Private Lease Specialist kunnen wij helpen bij het vinden van de Leaseauto die het beste bij u past.

Mobiele versie afsluiten