Aanvullende Voorwaarden | Private Lease

Aanvullende Voorwaarden Private Lease betekenis

Aanvullende Voorwaarden private Lease

Aanvullende Voorwaarden bij de Private Lease Overeenkomst

Iedere Leasemaatschappij met het Keurmerk Private Lease gebruikt dezelfde Algemene voorwaarden. Daarnaast stelt iedere leasemaatschappij zelf ook Aanvullende voorwaarden op. Regels van de betreffende Leasemaatschappij worden hierin in detail uitgelegd. De Algemene voorwaarden vormen de basis. 

De Aanvullende voorwaarden verschillen per leasemaatschappij. Deze mogen niet minder gunstig uitvallen voor de consument dan de Algemene voorwaarden.

Dit staat ook zo omschreven in de Algemene voorwaarden zelf:

“De bepalingen in het leasecontract, de aanvullende voorwaarden, het innameprotocol en de eventuele nadere voorwaarden mogen niet in uw nadeel afwijken van deze Algemene voorwaarden. Als dat toch gebeurt, gaan de algemene voorwaarden voor.”

In de Aanvullende voorwaarden kunnen ook zaken zijn geregeld waarover in de Algemene voorwaarden niets staat.

Onderdelen van de Leaseovereenkomst

Meer over het Private Lease Contract

Private Lease Tips

Private Lease per Automerk

Op zoek naar een private leaseauto van een bepaald merk? Inmiddels zijn van alle automerken de populairste modellen leverbaar in de private lease. Bekijk nu per merk de leverbare modellen en de beste private lease aanbiedingen.

 

Private Lease op Leaseauto.nl

Bent u op zoek naar een Private Lease Auto? Op Leaseauto.nl vindt u op één plek de meeste Private Lease Aanbiedingen. Als onafhankelijke Private Lease Specialist kunnen wij helpen bij het vinden van de Leaseauto die het beste bij u past.

Mobiele versie afsluiten