Private Lease Opzeggen | Voortijdig Stoppen

Voortijdige beëindiging leaseovereenkomst betekenis

private lease opzeggen

Private Lease Opzeggen of Voortijdig Stoppen voor de voor de afgesproken einddatum is mogelijk. U betaalt in de meeste gevallen dan wel een opzeggingsvergoeding en eventuele meerkilometers moeten dan ook afgerekend worden.

Private Lease Opzeggen | Eerder stoppen

U kunt de leaseovereenkomst dus opzeggen. Volgens de Algemene voorwaarden op zijn vroegst na 12 maanden. Dus dus aan het begin van het tweede contractjaar. Bij die opzegging hanteert u een opzegtermijn van ten minste één maand. U betaalt dan wel een vergoeding aan de leasemaatschappij. De leasemaatschappij moet u – voordat u het leasecontract afsluit – laten weten hoe hoog deze opzegvergoeding is. De regeling daarvoor staat in de Aanvullende voorwaarden. Er staat ook een rekenvoorbeeld in de Aanvullende voorwaarden die u heeft gekregen bij het afsluiten van de Leaseovereenkomst. Als u opzegt, kunt u de leasemaatschappij vragen om een berekening van de opzegvergoeding te maken. Vanuiyt het Keurmerk private Lease zijn er afspraken vastgelegd over de maximale opzegvergoeding.

Leasemaatschappijen kunnen flexibeler omgaan met voortijdig beëindigen. Dit is dan veelal vastgelegd in de aanvullende voorwaarden. Ook bieden zij betaalde zekerheidspakketten aan die u de mogelijk bieden om bijvoorbeeld bij scheiding of het verlies van uw baan op te kunnen zeggen zonder vergoeding.

Vragen over Private Lease Opzeggen of Eerder Stoppen

Kan ik Private Lease tussentijds opzeggen?

Private Lease tussentijds opzeggen is mogelijk na het eerste jaar. Er zijn wel kosten aan verbonden in de meeste gevallen. In de aanvullende voorwaarden staat hoe die berekend worden.

Kan ik Private Lease eerder stoppen?

Private Lease eerder stoppen is mogelijk na het eerste jaar. Er zijn wel kosten aan verbonden in de meeste gevallen. In de aanvullende voorwaarden staat hoe die opzegkosten berekend worden.

Kan ik Private Lease kosteloos opzeggen?

Private Lease kosteloos opzeggen kan bij overlijden, of als er aanvullende afspraken over zijn gemaakt. Die afspraken zijn vastgelegd in de aanvullende voorwaarden. Er zij leasemaatschappijen waarbij het altijd na 1 naar kan. Of waarbij het kan in bepaalde situaties zoal ontslag of scheiding.

Meer over het Private Lease Contract

Private Lease per Automerk

Op zoek naar een private leaseauto van een bepaald merk? Inmiddels zijn van alle automerken de populairste modellen leverbaar in de private lease. Bekijk nu per merk de leverbare modellen en de beste private lease aanbiedingen.

Private Lease op Leaseauto.nl

Bent u op zoek naar een Private Lease Auto? Op Leaseauto.nl vindt u op één plek de meeste Private Lease Aanbiedingen. Als onafhankelijke Private Lease Specialist kunnen wij helpen bij het vinden van de Leaseauto die het beste bij u past.

Private Lease Tips

Mobiele versie afsluiten