Private Lease Wie Mag er in Rijden?

Wie mag in mijn Private Lease auto rijden?

private lease wie mag er in rijden

Private Lease Wie Mag er in Rijden?

Niet alleen de persoon die het leasecontract afsluit en zijn handtekening zet mag de auto besturen. In principe mag iedereen in de private lease auto rijden. De auto is ook dan verzekerd. Een geldig rijbewijs is natuurlijk wel vereist.

U blijft verantwoordelijk voor de private leaseauto, ook als u hem uitleent. Dat geldt ook voor schades en bekeuringen die anderen met uw auto maken. U blijft het aanspreekpunt voor de leasemaatschappij.

Omdat bij private lease de auto door meer mensen gebruikt mag worden kan het interessant zijn om samen met iemand anders een auto te leasen. De lease overeenkomst staat wel op 1 naam. U moet dan dus wel goede afspraken maken over de verdeling van de kosten en wat er bijvoorbeeld gebeurt bij schade waarvoor een eigen bijdrage betaalt moet worden.

Heeft u nog meer vragen over Private Lease?

Leaseauto.nl is een onafhankelijke private lease adviseur. Wij helpen consumenten met antwoorden op alle vragen over private lease. Zo leggen wij uit wat private lease precies is. Wij geven ook advies bij het vergelijken van private lease acties. Dit doen wij  onder andere door uitleg te geven over alle punten waar een private lease vergelijker rekening mee moet houden. Bij het Keurmerk Private Lease is informatie te vinden over de zekerheden van het keurmerk.

Naast de voordelen van private lease informeren wij ook over de nadelen. Ook bij een uitleg van de Private Lease Overeenkomst helpen wij. Dit doen wij niet alleen op onze site. U mag ook altijd kosteloos contact opnemen met een Private Lease Adviseur van Leaseauto.nl.

Private Lease per Automerk

Op zoek naar een private leaseauto van een bepaald merk? Inmiddels zijn van alle automerken de populairste modellen leverbaar in de private lease. Bekijk nu per merk de leverbare modellen en de beste private lease aanbiedingen.

Private Lease op Leaseauto.nl

Bent u op zoek naar een Private Lease Auto? Op Leaseauto.nl vindt u op één plek de meeste Private Lease Aanbiedingen. Als onafhankelijke Private Lease Specialist kunnen wij helpen bij het vinden van de Leaseauto die het beste bij u past.

Mobiele versie afsluiten