Betaling van Bekeuringen bij Private Lease

Hoe worden boetes afgehandeld bij Private Lease?

bekeuring private lease

Betaling van bekeuringen bij Private Lease

Uiteraard bent u zelf verantwoordelijk voor de Betaling van bekeuringen bij Private Lease. Ook als de auto op naam staat van de leasemaatschappij. En ook als iemand anders gereden heeft. Het kan zijn dat de afhandeling van de betaling via de Leasemaatschappij verloopt.

U betaalt altijd de bekeuringen

U bent aansprakelijk voor alle boetes, naheffingsaanslagen parkeerbelasting en de gevolgen van andere maatregelen in verband met het gebruik van het voertuig. Dat geldt ook als de boetes en dergelijke aan de leasemaatschappij worden opgelegd omdat het kenteken op haar naam staat.

Administratiekosten

In de Aanvullende voorwaarden is vermeld hoe de boetes worden afgehandeld. De leasemaatschappij kan een bedrag aan administratiekosten in rekening brengen voor de behandeling van bekeuringen en dergelijke. Het bedrag daarvan wordt in het leasecontract vermeld.

Heeft u nog meer vragen over Private Lease of de betaling van bekeuringen?

Leaseauto.nl is een onafhankelijke private lease adviseur. Wij helpen consumenten met antwoorden op alle vragen over private lease, hoe zij goedkoop kunnen private leasen en het vinden van goede private lease acties.

Zo leggen wij uit wat private lease precies en wat de kosten zijn van private lease. Wij geven advies over het vergelijken van private lease aanbiedingen. En helpen bij de keuze tussen een auto kopen of leasen.

Naast de voordelen van private lease informeren wij ook over de nadelen. Ook bij een uitleg van de Private Lease Overeenkomst helpen wij. Op de site van het Keurmerk Private Lease is ook informatie over de overeenkomst te vinden.

Private Lease Tips

Private Lease per Automerk

Op zoek naar een private leaseauto van een bepaald merk? Inmiddels zijn van alle automerken de populairste modellen leverbaar in de private lease. Bekijk nu per merk de leverbare modellen en de beste private lease aanbiedingen.

Private Lease op Leaseauto.nl

Bent u op zoek naar een Private Lease Auto? Op Leaseauto.nl vindt u op één plek de meeste Private Lease Aanbiedingen. Als onafhankelijke Private Lease Specialist kunnen wij helpen bij het vinden van de Leaseauto die het beste bij u past.

Mobiele versie afsluiten