Private Lease Opzeggen bij Overlijden

Kan de Leaseovereenkomst kosteloos worden opgezegd bij overlijden bij Private Lease?

private lease overlijden

Kosteloos Private Lease Opzeggen bij Overlijden

Private Lease Opzeggen bij Overlijden is mogelijk. In geval van overlijden kan een erfgenaam de Leaseovereenkomst direct opzeggen. Er zijn voor de opzegging in verband met overlijden geen kosten verschuldigd. Dit is vastgelegd in de Algemene Voorwaarden die door het Keurmerk Private Lease zijn opgesteld.

Inlevering van de Private Leaseauto bij overlijden

Erfgenamen zijn wel verplicht het voertuig direct in te leveren na het opzeggen bij overlijden en blijven verplicht tot het moment van inlevering het termijnbedrag en andere openstaande bedragen te betalen.

Bij meerdere contractpartners gelden andere regels

Als er meer personen de overeenkomst ondertekend hebben, dan is de Leasemaatschappij niet verplicht om de private lease overeenkomst kosteloos te beëindigen bij Overlijden. De meeste leasemaatschappijen zijn wel coulant als door het overlijden een deel van het inkomen wegvalt.

Wilt u precies weten hoe het zit met het Opzeggen bij Overlijden bij uw leasemaatschappij, kijk dan bij onze vergelijking van leasevoorwaarden van de leasemaatschappijen.

Heeft u nog meer vragen over Private Lease?

Leaseauto.nl is een onafhankelijke private lease adviseur. Wij helpen consumenten met antwoorden op alle vragen over private lease, hoe zij goedkoop kunnen private leasen en het vinden van goede private lease acties.

Zo leggen wij uit wat private lease precies en wat de kosten zijn van private lease. Wij geven advies over het vergelijken van private lease aanbiedingen. En helpen bij de keuze tussen een auto kopen of leasen.

Vragen over Private Lease Opzeggen bij Overlijden

Wat staat in de Private Lease Algemene Voorwaarden over Overlijden?

Als u overlijdt, kan een van uw erfgenamen en de leasemaatschappij de leaseovereenkomst direct opzeggen. De leasemaatschappij kan opzeggen door toezending van een brief aan uw laatst bekende adres. Er zijn voor de opzegging in verband met uw overlijden geen kosten verschuldigd.

Is Private Lease Opzeggen bij Overlijden altijd kosteloos?

Als alleen de overledene de private lease overeenkomst heeft getekend, dan is opzeggen altijd kosteloos.

Als het leasecontract door meerdere personen is ondertekend, dan is het afhankelijk van de leasemaatschappij of kosteloos opzeggen mogelijk is.

Private Lease Top 20

Private Lease per Automerk

Op zoek naar een private leaseauto van een bepaald merk? Inmiddels zijn van alle automerken de populairste modellen leverbaar in de private lease. Bekijk nu per merk de leverbare modellen en de beste private lease aanbiedingen.

Private Lease op Leaseauto.nl

Bent u op zoek naar een Private Lease Auto? Op Leaseauto.nl vindt u op één plek de meeste Private Lease Aanbiedingen. Als onafhankelijke Private Lease Specialist kunnen wij helpen bij het vinden van de Leaseauto die het beste bij u past.

Mobiele versie afsluiten