private lease vergelijker leaseauto.nl

Disclaimer

Disclaimer

Deze disclaimer is op de inhoud en het gebruik van de website van Leaseauto.nl van toepassing. Door het gebruik van de site accepteert u deze disclaimer.

Aansprakelijkheid

Leaseauto.nl doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op de site (inclusief informatie van derden, alle productinformatie die er te vinden is, prijzen, beoordelingen en uitkomsten van vergelijkingen) geen fouten bevat. Helaas kunnen wij, en onze leveranciers, dit niet garanderen. Komt u ergens een fout tegen? Dan zouden we het fijn vinden als u ons daarvan op de hoogte stelt. Stuur uw e-mail naar klantenservice@Leaseauto.nl.nl.

Het aanbod van de getoonde auto’s is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Het kan voorkomen dat tussen het moment van selectie van uw auto en de aanvraag auto’s niet meer beschikbaar zijn. Als de auto niet meer beschikbaar, dan kan hij niet geleverd worden. In dat geval kunnen aan uw aanvraag geen rechten worden ontleend.

De genoemde tarieven op de website zijn vanaf-tarieven, op basis van beschikbaarheid. De tarieven en beschikbaarheid worden bepaald en geladen door derden. In het laden hiervan kunnen fouten opgetreden zijn. Op alle aanbiedingen die op deze website worden gedaan, zijn extra beperkende voorwaarden van de betreffende dienstverlener van toepassing.

Rechten

Leaseauto.nl is exclusief rechthebbende op de gehele inhoud van deze website. De intellectuele eigendomsrechten, inclusief de auteursrechten die rusten op deze website, inclusief op alle subdomeinen aanwezige materialen en merkrechten, behoren toe aan Leaseauto.nl of zijn aan haar in licentie verstrekt door derden.

Geen van deze rechten gaan over op bezoekers/gebruikers van de site. Bezoekers en gebruikers mogen niets van de site overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Leaseauto.nl.

Een inbreuk op de rechten van deze website zijn strafbaar. Het is niet toegestaan deze website of enig onderdeel ervan te bewerken voor eigen gebruik of voor derden door middel van geautomatiseerde middelen (bijvoorbeeld: ‘scrapen’, ‘crawlen’, ‘spideren’, ‘phishing’, ‘hacken’, etc) om systematisch informatie te onttrekken aan of om de inhoud en gegevens van deze website via links te koppelen aan websites van derden.

 Wijzigingen

Leaseauto.nl mag de informatie op de site, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, altijd wijzigen zonder dit van tevoren aan te kondigen.