Uw onafhankelijke Private Lease Adviseur

088-0102600

private lease vergelijker leaseauto.nl

Ons verdienmodel

Hoe verdienen wij?

Leaseauto.nl biedt al haar diensten gratis aan bezoekers aan en leasemaatschappijen betalen ons niet om opgenomen te worden op Leaseauto.nl.

Vergoeding vanuit de Leasemaatschappij

Pas wanneer u via ons een leaseovereenkomst afsluit, ontvangen wij hiervoor van de leasemaatschappij een eenmalige vergoeding. Voor Leaseauto.nl maakt het niet bij wie u een overeenkomst afsluit, de vergoeding van de leasemaatschappij is voor ons altijd gelijk. De hoogte van de vergoeding heeft geen enkele invloed op ons advies. Dit stelt ons in staat om u onze service gratis aan te bieden en de private leasemarkt transparanter te maken.

Wij investeren in Private Lease advies

Voor de vergoeding leveren wij diensten. Wij ontwikkelen en verbeteren voortdurend onze software, zodat u makkelijk kunt blijven vergelijken. Zo hebben wij het als eerste vergelijker mogelijk gemaakt om lease aanbiedingen op basis van de door u geselecteerde contractduur en kilometers per jaar met elkaar te kunnen vergelijken. Hierdoor vergelijkt u niet alleen aanbiedingen op basis van aanlokkelijke instaptarieven, maar op basis van uw wensen en persoonlijke situatie. Ook helpen onze lease adviseurs u kosteloos met al uw vragen over private lease. Ook lang na het afsluiten van de overeenkomst kunt u nog een beroep op ons doen.

Leaseauto.nl uw 100% onafhankelijke private lease adviseur
Leaseauto.nl uw 100% onafhankelijke private lease adviseur