private lease vergelijker leaseauto.nl

Hoe betaalt Leaseauto.nl de kosten?

over leaseauto

Voor consumenten kosteloos

Voor consumenten zijn alle diensten die Leaseauto.nl aanbiedt gratis. Dat geldt ook voor het persoonlijke advies en de begeleiding bij de bestelling van de private lease auto.

Tevens is de leaseprijs die u betaalt bij het bestellen via Leaseauto.nl nooit hoger dan als u direct bij de Leasemaatschappij bestelt. Soms wel lager.    

Vergoeding vanuit de Leasemaatschappij

Als er via Leaseauto.nl een auto wordt besteld, dan ontvangen wij daarvoor van de leasemaatschappij een eenmalige vergoeding.

Voor Leaseauto.nl maakt het niet bij wie u een overeenkomst afsluit, de vergoeding van de leasemaatschappij is altijd gelijk. Hierdoor heeft vergoeding geen enkele invloed op ons advies.

Investeren in onafhankelijk Private Lease advies

De vergoeding van de leasemaatschappijen investeren wij grotendeels in het verder ontwikkelen van Leaseauto.nl. Wij ontwikkelen en verbeteren voortdurend onze software om het lease aanbod transparanter te maken. Hierdoor wordt het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen steeds makkelijker.

Zo hebben wij het als eerste vergelijker mogelijk gemaakt om lease aanbiedingen van meerdere aanbieders op basis van de door u geselecteerde contractduur en kilometers per jaar met elkaar te kunnen vergelijken. Hierdoor vergelijkt u niet alleen aanbiedingen op basis van aanlokkelijke instaptarieven, maar op basis van uw wensen en persoonlijke situatie.

Meer weten over Leaseauto.nl

usp leaseauto
Leaseauto usp