private lease vergelijker leaseauto.nl

Private Lease Automaat | Vergelijk Aanbiedingen

Een auto met automaat privé leasen?

Op zoek naar een Private Leaseauto met Automaat?

Opmars van de automaat

De automatische versnellingsbak is aan een opmars bezig in de Nederlandse autoverkopen. Steeds meer mensen onderkennen de voordelen van niet meer zelf schakelen. Vooral in het drukke verkeer van vandaag de dag met zijn vele files is een automatische versnellingsbak een stuk comfortabeler. Inmiddels is bijna een derde van alle nieuwe auto’s niet meer uitgerust met de oude vertrouwde handbak.

Automaat groeit in Private Lease

Ook bij is deze trend te zien. Waar de automaat in de tijd dat nog personenauto’s verkocht vooral iets was voor ouderen, is het vandaag de dag meer en meer de norm. Ook onder jongeren wordt de automatisch schakelende private leaseauto steeds gewilder. Een groot deel van het Private Lease op Leaseauto.nl is inmiddels standaard of tegen meerprijs leverbaar met een automatische versnellingsbak.

Automaat in alle elektrische en hybride leaseauto’s

De groei van de automaat in private lease gaat hand in hand met de groei van elektrisch rijden. Elektrische en hybride auto’s zijn altijd uitgevoerd met een automaat.

Automaat privé leasen

Het privé leasen van een automaat kan via private lease. Voor een vast bedrag per maand rijdt u bij private lease zorgeloos in een nieuwe automaat. Alle autokosten zijn inbegrepen. U betaalt daarnaast alleen nog de brandstof en de kosten voor bekeuringen, parkeren en autowassen

 

Kosten Private Lease Automaat

Het prijsverschil tussen een private lease automaat en handgeschakelde auto loopt uiteen van € 20,- tot € 75,- per maand. Dit komt doordat de aanschafprijs van een auto met automaat gemiddeld € 2.000,- hoger ligt ten opzichte van een handgeschakelde auto.

Een deel van die kosten zijn terug te verdienen doordat een auto met automaat in de meeste gevallen zuiniger rijdt dan een handgeschakelde auto. Dit komt doordat een automatische versnellingsbak altijd op het meest optimale punt schakelt. Uiteraard is de mate van zuinigheid ook afhankelijk van uw rijstijl.

Goedkoopste Private Lease automaat

De goedkoopste private leaseauto’s met automaat op Leaseauto.nl zijn de Suzuki Swift en Opel Corsa. Al voor +/- 300 euro per maand zijn de Corsa en Swift met automaat te leasen.