private lease vergelijker leaseauto.nl

Gezinsauto Private Lease | Grootste keus

Gezinsauto familie auto private lease

De Private Lease Gezinsauto komt in beeld met met de komst van kinderen. De groei van het gezin verandert de criteria waaraan een auto moet voldoen. De meeste mensen starten met een compacte Private Lease Gezinsauto. Maar dan komt er een eerste kind en dan een tweede. 

Iedereen met kinderen weet dat ze geld kosten. Veel geld. Een nieuwe kinderkamer, kinderwagen, opvang, kleertjes. Noem maar op. En tegelijkertijd willen wij het beste voor ze. Dat betekent ook veilig en comfortabel vervoeren. Het liefst in een nieuwe auto. En dat zonder dat er aanspraak gedaan hoeft te worden op het spaargeld. Op dat moment is een Private Lease Gezinsauto een uitkomst.

Gezinsauto Private Lease

En dan komt het moment dat er naar een grotere Private Lease Gezinsauto gekeken moet worden. De eerste stap is een ruimere auto met meer deuren, want steeds de voorstoel vooruit klappen om het kinderzitje op de achterbank te bevestigen is een hele klus. En bij het tweede kinderzitje heb jij er al geen zin meer in. En de kinderwagen moet achterin passen inclusief de boodschappen.

De vliegvakanties naar verre oorden worden ingeruild voor kampeervakanties waarbij veel spullen meegenomen moeten worden. En dan gaan kinderen groeien, krijgen vriendjes en vriendinnetjes en gaan sporten. De behoefte aan meer en ruimere zitplaatsen in de gezinsauto groeit.

Ideale Private Lease Gezinsauto

Wat dé ideale private lease gezinsauto is, hangt waarschijnlijk af van het gezin en aan wie de vraag gesteld wordt. De rode draad is dat er vooral behoefte is aan meer ruimte. Niet alleen tijdens korte ritten, maar ook tijdens een lange vakantierit moet iedereen voldoende ruimte hebben. Daarnaast zijn veiligheid en rijcomfort voor langere afstanden ook belangrijk.

Populaire SUV’s op Leaseauto.nl

Populaire Stationwagons op Leaseauto.nl

Zitplaatsen

Tot en met 5 personen is de keuze reuze. Moeten er meer mensen vervoerd worden dan is de keuze vrij beperkt. De MPV, SUV en Mini VAN zijn steeds meer in opkomst. Auto’s met een extra bankje in de laadruimte waar een 6e en 7e zitplaats kan worden gecreëerd zijn minder veilig en zie je dan ook steeds minder vaak. Populaire auto’s met zeven zitplaatsen zijn: Citroen C4 Picasso, Peugeot 5008, Renault Grand Scenic, Ford Galaxy, Kia Sorento, Volkswagen Touran en Volvo XC90

Zitruimte

De ruimte van de achterbak cruciaal in de keuze voor gezinsauto. Deze ruimte is in het begin belangrijk om makkelijk kinderen in een kinderstoeltje te kunnen zetten. En dan worden die kleine schattige kleuters grote pubers. Een herkenbaar moment voor veel ouders. De behoefte ruimte achterin groeit. De compacte hatchback wordt te klein. Auto’s met veel beenruimte zijn er gelukkig genoeg.

Bagageruimte

De behoefte om spullen te vervoeren neemt toe. De eisen die aan de bagageruimte gesteld worden daarmee ook. Auto’s die traditioneel veel bagageruimte hebben zijn de stationwagens. Het aanbod stationwagens slinkt alleen. Ze worden veelal vervangen door de hoge SUV en MPV -modellen. Deze hebben qua liters veel bagageruimte. Die halen ze echter vooral uit de hoogte. De kofferbak van een van buiten groot ogende SUV’s valt in de praktijk vaak tegen.

Veiligheid

Natuurlijk is de veiligheid een belangrijke overweging als het gaat om gezinsauto’s. Echt onveilige auto’s zijn er gelukkig niet meer. Een aandachtspunt is nog wel de bevestiging van de kinderstoeltjes. Moderne auto’s hebben isofix– of iSize-bevestigingspunten om een kinderstoeltje vast te zetten. Uit testen komen deze veiliger uit de bus dan gordels alleen.

Hatchbacks Private Lease Gezinsauto

Hatchbacks blijven populair bij gezinnen. Ze bieden aan de binnenkant een fatsoenlijke ruimte en hebben een kofferbak die groot genoeg is om alle spullen van de kinderen en de wekelijkse boodschappen in mee te nemen.

Ook zijn deze auto’s groot genoeg om af en toe een keer naar de bouwmarkt te gaan. Zeker met de achterbank neergeklapt is er voldoende ruimte om grote spullen te vervoeren. Een voordeel van de hatchback is dat ze aanzienlijk minder kosten om in te rijden dan de grotere, zwaardere SUV’s en MPV’s. Zeker qua brandstof gebruik. Een belangrijke overweging.

Private Lease Gezinsauto Aanbiedingen

Populaire Hatchback private lease gezinsauto’s

SUV Private Lease Gezinsauto

De stationwagens worden steeds meer vervangen door SUV’s. Als gezinsauto zijn ze ideaal. Ze hebben dan ook een aantal grote voordelen:

  • Ruimer: Door het grote formaat zijn SUV’s doorgaans ruimer. Met name de ruimte op de achterbank en de bagageruimte is groter.
  • Flexibeler: SUV’s vaak ook een slimmer interieur met handige bergruimtes. De achterbank is bij bepaalde modellen te verschuiven. Sommige modellen hebben een extra rij stoelen. Zeker voor grote gezinnen of mensen met een drukke vrijetijdsbesteding.
  • Hogere rijpositie: De hoge zitpositie verbetert het zicht. Dit geeft een gevoel van veiligheid.
  • Perfect rijden: Over het algemeen rijden SUV’s goed. Ze beschikken vaak over een goede mix tussen comfort, sportiviteit en veiligheid.
  • Op vakantie met de caravan: De meeste SUV’s hebben een sterke motor met veel trekkracht. Dit is handig als u met een caravan op vakantie gaat.
  • De looks: De uitstraling van SUV’s maakt ze ook aantrekkelijk. Ze geven een ons een avontuurlijk gevoel.

Populaire SUV private lease gezinsauto’s

Voordelen Private Lease Gezinsauto

Samengevat is het voordeel van een Private Lease Gezinsauto is dat u voordelig in een in een nieuwe ruime en zuinige auto rijdt. Als u de auto na je contractperiode inlevert, hoeft u zich geen zorgen te maken of de auto verkocht kan worden en voor hoeveel. U loopt geen risico op dure reparaties en hoeft geen grote investering te doen.

Zekerheid Private Lease Gezinsauto

U hoeft niet bang te zijn voor onverwachte hoge onderhoudskosten of een lage inruilwaarde van uw eigen auto. U betaalt maandelijks een vast bedrag voor de auto, inclusief wegenbelasting, verzekeringen, onderhoud, banden en pechhulp. Al deze kosten zijn inclusief.

Geen spaargeld nodig

U hoeft geen lening af te sluiten of spaargeld in te brengen om een auto te kopen. De leasemaatschappij financiert de auto. U hoeft het aankoopbedrag niet op tafel te leggen. Voor een paar honderd euro per maand rijdt u in een nieuwe auto.

Geen gedoe

Geen gedoe met autoverkopers bij de aankoop of verkoop van uw auto. Aan het einde van uw leaseovereenkomst levert u de auto gewoon weer in. De leasemaatschappij regelt alles voor u; de verzekering, het onderhoud en de afhandeling van eventuele pech en/of schade. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Ook bent verzekerd van vervangend vervoer, mocht je leaseauto op een gegeven moment langdurig bij de garage terechtkomen.

Voordelen van een nieuwe auto

U rijdt in een nieuwe auto voorzien van de nieuwste technologie. Door deze nieuwe technologie rijdt u zuiniger en duurzamer dan een met oudere auto. Dit is goed voor het milieu en voor uw portemonnee.