private lease vergelijker leaseauto.nl

Hatchback Private Lease

hatchback private lease auto

Populaire Compacte Hatchback’s

Populaire ruime Hatchback’s

Hatchback Private Lease

Private Lease Hatchback’s zijn populair in Nederland. De populariteit om een hatchback Privé te leasen is goed te begrijpen. Hatchback’s bieden alles wat een private lease moet hebben. Voordelig, praktisch, voldoende zitruimte en niet te groot.

Een hatchback is een auto met een carrosserie vorm waarbij via de bagage ruimte het passagiersgedeelte en het bestuurdersgedeelte bereikt kan worden. Omdat via de bagage ruimte het passagiers- en bestuurdersgedeelte bereikbaar is heeft een hatchback altijd een oneven aantal deuren.

Hatchback’s zijn er in alle maten. De echte kleine hatchback. Deze worden ook wel stadsauto’s genoemd. Bekende voorbeelden zijn de Peugeot 108, Citroën C1, Kia Picanto of  Toyota Aygo. De middelgrote Hatchback’s. Bijvoorbeeld de Renault Clio, Opel Corsa en Peugeot 208. En de grote Hatchback’s. Zoals de BMW 1-serie, Ford Focus, Opel Astra en de Volkswagen Golf.

Privé Lease Hatchback’s

De middelgrote hatchback is al jaren razend populair. Alle grote fabrikanten bieden ze aan. De verkoop aantallen zijn hoog en concurrentie is moordend. Hierdoor zijn deze hatchback’s voordelig privé te leasen. De middelgrote hatchback is lekker wendbaar in de stad en groot genoeg om ook lekker mee op de snelweg te rijden.

ford fiesta private lease auto
kia rio private lease auto
mini 3 deurs private lease hatchback
opel corsa private lease auto
peugeot 208 private lease auto
renault clio private lease auto
suzuki swift private lease
toyota yaris private lease auto
volkswagen polo private lease auto

Grote Private Lease Hatchback

De grote hatchback is ruim genoeg om ook op de achterbank grote kinderen of volwassenen comfortabel te vervoeren. Daarom is de grote private lease hatchback populair bij gezinnen met opgroeiende kinderen.

Al lange tijd wordt dit segment gedomineerd door bekende modellen als de Ford Focus, Volkswagen Golf en Opel Astra. Deze zijn allemaal wel recentelijk helemaal gemoderniseerd.  De laatste jaren heeft de Kia Ceed ook een vaste positie verworven in de top van dit segment.

bmw 1 serie private lease auto
Citroën C4 Cactus private lease auto
ford focus private lease auto
kia ceed private lease auto
opel astra private lease auto
volkswagen golf private lease auto

Voordelen Hatchback

Een hatchback is een ideale soort auto voor veel flexibiliteit en ruimte. Doordat het mogelijk is om de achterbanken weg te klappen is het mogelijk om tijdelijk meer ruimte te creëren. Deze flexibiliteit is zeer aangenaam als u met regelmaat veel wil vervoeren.

  • Scherpe private lease tarieven. Het is een heel competitief en populair private lease segment. Mede hierom worden hatchbacks aangeboden tegen hele scherpe leasetarieven.
  • Geschikt voor lange afstanden. Hatchbacks hebben een goed rijgedrag wat ze geschikt maakt voor lange ritten en het rijden op hogere snelheden de snelweg.
  • Compactheid. Door hun beperkte lengte zijn ze wendbaar en makkelijker te besturen. Ook in de stad. Parkeren is makkelijk.
  • Enorme kofferbak. Als u de achterbank wordt neergeklapt ontstaat een ruime bagageruimte waardoor ook grote items makkelijk meegenomen kunnen worden.
  • Sportief uiterlijk. Hatchbacks hebben veelal een sportievere uitstraling dan stationwagons of sedans. Je kunt er mee voor de dag komen.

Hatchback Private Lease Aanbiedingen

In bovenstaande leaseauto.nl reviews heeft alles kunnen lezen over de populairste hatchback prive leaseauto’s. Dit zijn zeker niet de enige hatchbacks die u kunt private leasen. Doordat Leaseauto.nl samenwerkt met meerdere leasemaatschappijen kunnen wij u het breedste aanbod en de beste hatchback private lease deals aanbieden.

Private Lease Auto's

Compacte Hatchback Private Lease

Ruime Hatchback Private Lease