private lease vergelijker leaseauto.nl

Private Lease Kleine Auto

kleine auto private lease

Kleine private lease auto

Kleine auto’s zijn voordelig, zuinig, wendbaar en overal makkelijk te parkeren. Ze zijn ideaal voor wie dagelijks met de auto de drukke stad in moet of naar het werk gaat.

Populaire kleine private lease auto’s

De populariteit van private lease is begonnen bij kleine auto’s. Met een privé lease prijs van rond de 200 euro hebben kleine private lease auto’s het voor velen mogelijk gemaakt om voor het eerst in een eigen nieuwe auto te rijden. Met name de Volkswagen Up!, Kia Picanto en Peugeot 108  waren populaire kleine private lease auto’s.

Het aanbod kleine private lease auto’s is groot. Er zijn meer dan 20 kleine privé lease auto’s waaruit gekozen kan worden. De populairste zijn de Kia Picanto, Peugeot 108, Toyota Aygo, Citroën C1, Fiat 500 en Volkswagen up!.

Trendy kleine auto’s privé lease auto’s

Misschien nog wel meer dan bij grote auto’s onderscheiden de kleine private lease auto’s zich met een fris en opvallend uiterlijk. Zo zijn de Fiat 500 en Mini tijdloze klassiekers. Maar ook de vrolijke Renault Twingo mag gezien worden.

Kleine auto voor in de stad en op de snelweg

Kleine auto’s worden ook wel stadsauto’s genoemd. Maar hiermee doen wij een aantal van de betere kleine auto’s tekort. Hoewel ze vooral worden ingezet voor korte ritjes is hun rijgedrag de afgelopen jaren sterk verbeterd. Ook op de snelweg rijden de meeste kleine auto’s prima. Nu ook de standaard veiligheidsuitrusting van de meeste kleine is uitgebreid is dat ook geen reden meer om de snelweg te mijden.

Kwaliteit van kleine auto’s verbeterd

De populairste kleine auto’s zijn niet meer te vergelijken met die van vroeger. Dat merk je al bij het sluiten van het portier. Waar dat nu heel solide voelt rammelde het vroeger nog even na. Het is ook niet ongebruikelijk dat een kleine auto is uitgerust met airconditioning, Bluetooth en navigatie. Een klein formaat betekent niet meer dat je back to basic gaat. Het is verbazingwekkend hoeveel auto je tegenwoordig voor je geld krijgt.

Toekomst van de kleine auto

Onder druk van Europese milieumaatregelen en de wens van de consumenten is de transitie ingezet richting hybride en elektrische motoren. Mede omdat ze vaak gebruikt worden voor korte ritjes is dit geen enkel probleem. De verwachting is dan ook dat over enkele jaren de meeste kleine auto’s elektrisch zijn.

Kleine privé lease auto’s van de grote merken

Citroen C1 kleine private lease auto
Fiat 500 kleine private lease auto
Fiat Panda kleine private lease auto
kia picanto kleine private lease auto
mitsubishi space star kleine private lease
nissan micra kleine private lease auto
renault twingo kleine private lease auto
suzuki celerio kleine private lease
toyota aygo private lease auto
Private Lease Auto's