Uw onafhankelijke Private Lease Adviseur

088-0102600

private lease vergelijker leaseauto.nl

Private Lease Stadsauto’s

Populaire Private Lease Stadsauto’s

Private Lease Stadsauto’s zijn populair. Deze compacte leaseauto’s zijn relatief goedkoop waardoor ze voor een laag private leasetarief aangeboden kunnen worden. Leaseauto.nl heeft heeft ze onder de loop genomen en een review geschreven voor de populairste Private Lease Stadsauto’s.

Geen content beschikbaar

Private Lease Stadsauto Aanbiedingen

In bovenstaande leaseauto reviews heeft alles kunnen lezen over de populairste prive lease stadsauto’s. Dit zijn niet de enige stadsauto’s die u kunt leasen. Doordat Leaseauto.nl samenwerkt met meerdere leasemaatschappijen kunnen wij u het breedste aanbod en de beste stadsauto private lease aanbiedingen aanbieden.

Private Lease Aanbiedingen

 

Citroen C1 kleine private lease auto
Fiat 500 kleine private lease auto
Fiat Panda kleine private lease auto
kia picanto kleine private lease auto
mitsubishi space star kleine private lease
nissan micra kleine private lease auto
renault twingo kleine private lease auto
suzuki celerio kleine private lease
toyota aygo private lease auto

Voordelig rijden in een Private Lease Stadsauto

Het is bijna niet mogelijk om voordeliger te rijden dan in een Private Lease Stadsauto. Hoe het mogelijk is dat deze compacte auto’s zo voordelig zijn om te leasen zetten wij voor u op een rijtje:

  • Laag brandstof verbruik: kleine auto’s zijn licht. Een kleine zuinige motor is daarom voldoende. Doordat deze kleine motoren weinig benzine gebruiken zullen uw maandelijkse brandstofkosten meevallen. De brandstof betaalt u altijd zelf bij private lease. Het voordeel van een zuinige auto is dus meteen ook uw voordeel.
  • Lage aanschafwaarde: een grote kostenpost voor een leasemaatschappijen is de afschrijving en financiering van een auto.  Doordat stadsauto’s een lage aanschafwaarde hebben schrijven leasemaatschappijen er een lager bedrag op af. Deze kosten voor waardevermindering en financiering hoeven zij dan ook niet aan u door te belasten.
  • Weinig wegenbelasting: de hoogte van de wegenbelasting wordt grotendeels bepaald door het gewicht van de auto. Doordat stadsauto’s ligt zijn hoeft de leasemaatschappij voor deze lichte stadsauto’s maar weinig belasting te betalen. De wegenbelasting is inbegrepen van het private lease tarief. Dus ook doordat er weinig belasting betaald hoeft te worden voor private lease stadsauto’s kan de leaseprijs laag blijven.

Alle Private Lease Stadsauto’s

Bekijk de populairste kleine private lease auto’s