private lease vergelijker leaseauto.nl

Werken bij Leaseauto.nl

Werken bij Leaseauto.nl

Meewerken aan de ontwikkeling van een innovatieve marktplaats voor autolease, het beste uit jezelf halen, plezier hebben in je werk. Dat is werken bij de Leaseauto.nl. Denk je erover om te solliciteren? Dan wil je vast iets weten over onze achtergrond.

Onafhankelijk, Vakkundig & Simpel

De ambitie van Leaseauto.nl is om complexe lease keuzes simpel en transparant te maken voor klanten. Zonder een een eerlijke vergelijker zoals wij die ontwikkeld hebben is het vinden van de juiste Leaseauto voor een goede prijs en de beste voorwaarden complex en tijdrovend.

Door het combineren van heel veel data met intelligente software kunnen wij het online vergelijken en configureren van een leaseovereenkomst simpel maken. De simpele online ervaring combineren wij altijd met persoonlijk advies zodat de klant met zekerheid kan bestellen.

Het op afstand bestellen van een nieuwe auto is voor de meeste mensen een grote keuze waarbij zij precies willen weten waarvoor ze kiezen. Hierbij helpt Leaseauto.nl.

logo diapositief

Ons verhaal begint in 2017

Leaseauto.nl is opgericht door een ervaren team met veel kennis in Automotive, Leasing, Data, Verkoop, Marketing en Software Ontwikkeling. De combinatie van tientallen jaren automotive ervaring met de kennis om innovatieve software te ontwikkelen op basis van veel data maakt dat wij disruptieve klantervaringen kunnen ontwikkelen.

Inspelen op verandering

Wij spelen in op grote veranderingen in de automotive markt waarbij steeds meer mensen kiezen voor een abonnement in plaats van bezit. Waarbij door de opkomst van online een ontvlechting van traditionele waardeketens plaatsvindt en de rol van data en AI zorgt voor disruptieve veranderingen. Een markt waarin de verwachtingen van online shoppers hoog zijn als het gaat om een persoonlijke, snelle, transparante en simpele ervaring.

Gestart vanuit een domeinnaam en het idee dat het beter kan

Het denken in nieuwe mogelijkheden zat er al in toen een van de oprichters de domeinnaam als eerste vastlegde in de jaren negentig. Toen de leasemarkt steeds meer online ging kwam het moment om aan de slag te gaan met het idee hoe het online bestellen van een Leaseauto beter kan. Vanuit dit idee is er gestart met een prototype.

Ontworpen voor groei

Nadat het prototype positief werd ontvangen zijn wij begonnen met de ontwikkeling van het platform in de AWS Cloud. Door vanaf de start groot te denken en klein te starten kunnen wij Leaseauto.nl makkelijk en snel kunnen laten groeien en uitbouwen.

Elke dag een beetje beter

Het continu verbeteren van de klantervaring en het laten groeien van het aantal klanten door het inzetten van de nieuwste online marketing technieken is wat ons dagelijks bezig houdt. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen met dezelfde passie die hier aan mee willen werken.

Vacatures 2

Actuele vacatures

werken bij leaseauto

Werken bij Leaseauto.nl

Bij Leaseauto.nl zetten we ons in om een omgeving te creëren waarin iedereen de kans krijgt om uit te blinken en waar diversiteit in al zijn vormen wordt aangemoedigd en gevierd.

We geloven niet alleen dat dit maatschappelijk verantwoord is om te doen, we weten ook dat het goed is voor ons. Bij ons ben je nooit te oud en wij faciliteren het werk voor mensen met een handicap.

Leeftijd is een getal: we zijn zowel op zoek naar studenten als senioren en alles wat daartussen zit: ervaring en affiniteit met auto’s is wel belangrijk – rijbewijs is een must. 

Overal en op elk moment

Als onze systemen “draaien” in de cloud. Hierdoor is het mogelijk om overal te werken waar een goede internetverbinding voorhanden is. Wij werken daarom grotendeels vanuit huis en komen bij elkaar wanneer het nodig is.

Onze klanten hebben niet alleen overdag tijd. Sterker nog, de meeste aanvragen krijgen wij in de avond. Als het de klant het beste uitkomt om ’s avonds te bellen dan doen wij dat. Wij hebben dan ook geen negen tot vijf cultuur. Wij hechten waarde aan hetgeen je realiseert en niet aan het moment waarop je dit doet. Wij geloven in gedistribueerd werken en flexibiliteit.