private lease vergelijker leaseauto.nl

Opel Private Lease | Vergelijk nu Voordeligste Aanbiedingen

Vind snel de beste Opel Private Lease Deal! Vergelijk eenvoudig aanbiedingen van meer dan 20 aanbieders op één plek. Selecteer model, uitvoering, kleur, contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie de beste prijs en voorwaarden heeft.

Private Lease Opel

Het grootste aanbod voordelige Opel Private Lease Deals is te vinden op Leaseauto.nl. Heeft u ook interesse om zorgeloos in een karaktervolle Opel te rijden voor een vast bedrag per maand? Vergelijk dan nu op één plek de beste Opel Private Lease aanbiedingen en bestel met zekerheid via Leaseauto.nl.

Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact op met Leaseauto.nl voor gratis advies.

Welke Opel past bij jou?

Opel Private Lease

Opel doet het al jarenlang goed met privé lease in Nederland. Aantrekkelijke Opel modellen zijn er dan ook voor iedereen. Ze zijn goed betaalbaar en bieden veel comfort en luxe voor hun geld. Of het nu gaat om een compacte hatchback of een ruime SUV voor hele gezin, er is altijd een Opel te vinden die voldoet aan de wensen.

Ondanks de goede prijs kwaliteit verhouding is de aanschaf van een nieuwe of een jonge Opel nog steeds een flinke uitgave waarvoor lang niet iedereen het geld op de plank heeft liggen. Privé Lease kan dan uitkomst bieden. Hiermee is het mogelijk om in een nieuwe Opel te rijden zonder zelf de investering te doen in de auto. Mede hierdoor is Opel Private Lease aan een opmars bezig.

Opel Privé Lease Aanbiedingen Vergelijken

Nog niet zo lang geleden was maar een enkel model via een enkele leasemaatschappij leverbaar. Nu zijn alle populaire Opel modellen leverbaar door meerdere gerenommeerde Privé Lease Aanbieders. Er valt dus wat te kiezen.

Door goed te vergelijken is veel geld te besparen. Leaseauto.nl helpt hierbij. Zo is op Leaseauto.nl is het Opel aanbod van meerdere leasemaatschappijen makkelijk vergelijken. Hiernaast helpen onze Private Lease Adviseurs u graag met kosteloos persoonlijk advies.

Opel Prive Lease
Private Lease Deal

Voordelen Opel Private Lease

Zorgeloos in een nieuwe Opel rijden voor een vast maandbedrag kan via Private Lease. Alles wordt geregeld en alle kosten zijn inclusief. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij. De belangrijkste voordelen zijn:

nieuwe prive leaseauto

Voordelen van
een Nieuwe Auto

Zuinig, duurzaam, veilig en de nieuwste multimedia opties.

geen spaargeld nodig

Geen spaargeld
of lening nodig

Leasemaatschappij koopt de privé leaseauto.

alle kosten inclusief bij private lease

Alleen brandstof
kosten komen erbij

Inclusief verzekering, belasting, reparatie, onderhoud en pechhulp.

geen onverwachte kosten

Geen onverwachte
kosten

Geen dure reparaties of lage inruilwaarde.

Leaseauto.nl

Leaseauto.nl helpt kosteloos en onafhankelijk bij het vinden van de beste Private Leaseauto voor u. Dit kan u veel tijd en geld schelen.

Makkelijke vergelijker en persoonlijk advies

Met een eerlijke Private Lease vergelijker, uitleg en persoonlijk advies door onze experts. Zo krijgt u alle informatie om een goede keuze te maken.

Grootste aanbod op één plek makkelijk vergelijken

Leaseauto.nl werkt samen met toonaangevende leasemaatschappijen. Hun private lease aanbiedingen brengen wij samen op één plek. Net zoals Cheaptickets dit doet voor vliegtickets.

Leaseauto.nl
Klantenvertellen

Bestel met zekerheid via Leaseauto.nl

keurmerk private lease leasemaatschappij

Uitlichten van de kleine lettertjes

Bij Leasauto.nl kennen de verschillen tussen auto’s en lease voorwaarden. Bijvoorbeeld qua eigen risico, schadevrije jaren en de verrekening van extra kilometers. Wij doen altijd een beste deal check voordat u bestelt.

Keurmerk Private Lease

Leaseauto.nl werkt samen met leasemaatschappijen die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Zij gebruiken allemaal de Algemene Voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld.

In 4 stappen naar uw Private Leaseauto

Kies auto | Private lease auto bestellen

1. Kies een Auto en
vraag offerte aan

Selecteer een auto, uitvoering, kleur, contractduur en aantal kilometers per jaar en vraag een vrijblijvende offerte aan.

beste deal check | private lease auto bestellen

2. Beste Deal
Check

Samen controleren wij of de geselecteerde aanbieding de beste voorwaarden en prijs heeft in uw situatie.

draagkrachttoets | private Lease Auto Bestellen

3. Draagkracht
Toets

Een draagkrachttoets is verplicht vanuit de overheid om consumenten te beschermen tegen te hoge financiële lasten.

Auto bestellen | private lease

4. Bestel de Auto
met Zekerheid

De auto kan besteld worden. Na het ondertekenen van het contract heeft u nog 10 dagen bedenktijd.

Vragen over Opel Private Lease

Wat is Opel Private Lease?

Opel Privé lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd.

Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor de Leasemaatschappij. Zo zijn er nooit onverwachte kosten. 

Welke kosten zijn inclusief bij Opel Privé Lease?

Bij alle Opel Private Lease Aanbieders zijn ten minste deze kosten inclusief: aanschaf en afschrijving van de Opel, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, WA en Casco verzekering, pechhulp en vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur. Brandstofkosten, bekeuringen en wasbeurten zijn niet inclusief.

Waar vind ik meer informatie over Private Lease?

In het Private Lease Kenniscentrum van Leaseauto.nl staan antwoorden op alle vragen over Privé Lease.

Welke Elektrische Opel kan ik Prive Leasen?

De 100% elektrische Corsa-e en Mokka-e zijn de eerste 100% elektrische Opels die ook leverbaar als Private Lease auto.

Waarom Opel Private Lease?

Zekerheid en geen gedoe. Van tevoren zijn alle kosten bekend. De enige kosten die er nog bijkomen zijn de kosten voor benzine of het opladen. Daarnaast wordt alles geregeld. De leasemaatschappij regelt de verzekeringen, onderhoud, wegenbelasting etc.

En het is niet nodig om in één keer een flink geldbedrag neer te leggen of jaren te sparen voor een eigen auto.

Opel Private Lease Voordelig

Nieuw tijdperk | Opel Private Lease

De komende jaren investeert de Opel fors in elektrische auto’s. Zo worden nieuwe fabrieken gebouwd en worden bestaande productielocaties ingericht voor elektrische productie.

Het concern ontwikkelt nieuwe modellen en steekt miljarden euro in verduurzaming, onder andere door fabrieken CO2-neutraal te maken en duurzame energie te gebruiken. De transitie naar elektrisch rijden is zichtbaar in het huidige Opel Private Lease Aanbod met de 100% elektrische Corsa-e en Mokka-e.

Onderscheidend Design

Opel zit midden in de transitie naar een nieuwe designtaal. Onderdeel daarvan is de introductie van een nieuw aangezicht.

De Opel Crossland is al om. De nieuwe opvallende zwarte grille over de gehele breedte die naadloos overgaat in de koplampen maakt dat hij er wat breder uitziet.

Opel Private Lease Actie

Wir Leben Autos!

Dat is waar Opel al lange tijd voor staat. In 1862 heeft Adam Opel opgericht. Na fietsen en naaimachine te hebben gebouwd kwam in 1899 hun eerste auto uit.

Toen in 1929 de beurs instortte kwam Opel in handen van General Motors. Tot ver in de jaren 80 was Opel qua aantallen marktleider in Duitsland.

Bij Opel staat één ding centraal: autorijden nóg beter maken. Een Opel staat voor Duitse kwaliteit. Wanneer je een Opel Private Least heeft u direct de voordelen van de ruim 110 jaar ervaring en passie die Opel drijft.

Onderdeel van Stellantis

Opel maakt inmiddels onderdeel uit van Stellantis, het fusiebedrijf dat is ontstaan naar de samenvoeging van Fiat-Chrysler en PSA Peugeot.

Stellantis is het vierde autoconcern ter wereld, na Volkswagen, Toyota en Renault-Nissan. Het hoofdkantoor van Stellantis in gevestigd in Amsterdam.

Opel Private Lease Elektrisch

Contact met Leaseauto.nl

Vragen over Opel Private Lease

Hoe werkt Opel Private Lease?

Opel Privé lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd.

Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor de Leasemaatschappij. Zo zijn er nooit onverwachte kosten. 

Welke kosten zijn inclusief bij Opel Privé Lease?

Bij alle Opel Private Lease Aanbieders zijn ten minste deze kosten inclusief: aanschaf en afschrijving van de auto, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, WA en Casco verzekering, pechhulp en vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur. Brandstofkosten, bekeuringen en wasbeurten zijn niet inclusief.

Lease Private Opel, wat zijn de voordelen?

Zekerheid en geen gedoe. Van tevoren zijn alle kosten bekend. De enige kosten die er nog bijkomen zijn de kosten voor benzine of het opladen.

Daarnaast wordt alles geregeld. De leasemaatschappij regelt de verzekeringen, onderhoud, wegenbelasting etc. En het is niet nodig om in één keer een flink geldbedrag neer te leggen of jaren te sparen voor een eigen auto.

Voor wie is Opel Privé leasen interessant?

Opel Privé leasen is zowel voor jongere als voor oudere particulieren aantrekkelijk. Naast het voordeel van de financiering speelt ook mee dat bij Opel personal lease alles geregeld wordt. Bij Opel private autolease is er geen risico op onverwachte kosten.

De auto is goed verzekerd en de kosten voor onderhoud en reparaties zijn ook inclusief. Als er een ongeluk gebeurt met de Privelease Opel, dan wordt er zelfs kosteloos een vervangende auto geregeld. Deze wordt uiterlijk 72 uur na het ongeluk ter beschikking gesteld.

Waar op letten bij het kiezen van een Opel Leaseauto?

Een Leaseauto moet natuurlijk ook aansluiten bij de persoonlijke mobiliteitsbehoefte. Hierbij moet rekening gehouden worden met het aantal volwassen passagiers dat comfortabel mee moet kunnen en de behoefte aan bagageruimte.

Zijn er ook Opel Private Lease Occasions?

Via Opel Occasion lease is het mogelijk om een tweedehands auto te leasen. Het prijsverschil is niet zo groot als bij het kopen van een tweedehandsauto. Dit komt omdat de een groot deel van de kosten even hoog zijn bij nieuwe en enkele jaren oude auto’s. Denk hierbij aan de wegenbelasting, verzekeringen en pechhulp die altijd inclusief is bij een Privé Lease Opel.

Het grootste voordeel bij een tweedehands Opel Leasen is dat hij snel leverbaar is. En dat hij ook bij een kortere looptijd al heel aantrekkelijk is geprijsd.

Waar moet ik op letten als ik Opel Private Lease Aanbiedingen Vergelijk?

Bij het kiezen van een nieuwe leaseauto is het altijd belangrijk om Opel Private Lease Deals met elkaar te vergelijken. Hiermee zijn honderden euro’s te besparen. De meest Opel private lease voorwaarden zijn bij de verschillende aanbieders grotendeels hetzelfde.

De kosten verschillen ontstaan op de eerste plaats als er wordt gekozen voor meer kilometers en een kortere looptijd. Ook de meerprijs voor een luxere uitvoering verschilt tussen aanbieders. Tot slot zitten er prijsverschillen in optionele leasevoorwaarden zoals een verlaagd eigen risico of meer flexibiliteit bij het voortijdig opzeggen.

Leaseauto.nl heeft een makkelijke Private Lease Vergelijker waarin al deze punten worden worden meegenomen. Hiermee is het makkelijk gemaakt op de goedkoopste Opel Private Lease Aanbieding te vinden. Ook helpen de adviseurs van Leaseauto.nl bij het vinden van de beste private Lease deal.

Wat staat er in het Opel Prive Lease Contract?

Een Private Lease Overeenkomst wordt aangegaan voor langere tijd. Een eigen auto kun je verkopen als je hem niet meer nodig hebt. Bij een Private Lease gaat dat niet zo makkelijk. Een van de belangrijkste punten in de overeenkomst is de looptijd van de overeenkomst.

Tevens is de leaseprijs afhankelijk van het aantal kilometers dat er per jaar gereden mag worden. In het Opel private lease contract staat altijd hoeveel kilometers er per jaar gereden mogen worden en hoeveel het kost als er meer wordt gereden.

Heeft Opel Hybride Private Lease auto’s?

Een Hybride private lease auto maakt gebruik van twee krachtbronnen: een benzinemotor en een elektromotor. Zij combineren het beste van twee werelden: zuiniger en schoner rijden dankzij de elektromotor en lange afstanden dankzij de benzinemotor. 

Er is niet maar één soort hybride auto; er zijn er veel meer. Zo laden bijna alle hybride auto’s laden hun accu op tijdens het remmen. Hiernaast zijn er Plug-in hybrides die je ook via een stekker kunt opladen. Thuis, in parkeergarages of bij een openbare laadpaal. 

Steeds meer Opel modellen zijn leverbaar met een hybride aandrijving. Bijvoorbeeld de: Corsa, Astra, Mokka, Crossland en Grandland.

Waarom kiezen voor Opel Elektrisch Private Lease?

Een elektrische auto kopen? Nog even niet, zeggen veel mensen. Te duur en een onzekere restwaarde. Deze argumenten vallen weg bij de private lease van een elektrische Opel. De leasemaatschappij koopt namelijk de elektrische auto en draagt het risico voor de restwaarde.

Hiermee is de Private Lease van een Elektrische auto aantrekkelijk voor iedereen die de voordelen van de elektrische auto kent, maar moeite heeft met de hoge aanschafprijs en onzekere restwaarde van een elektrische Opel. De Corsa, Astra en Mokka zijn leverbaar als volledige elektrische Opel Leaseauto.

Welke Opel private Lease Automaat Uitvoeringen zijn er leverbaar?

Bijna alle benzine en hybride aangedreven Opel Modellen worden in Private Lease ook aangeboden met een automatische versnellingsbak. Alle elektrisch aangedreven Opel modellen hebben een automaat.

Zijn er ook Opel SUV Private Lease aanbiedingen?

Ook als privé lease auto zijn de Opel SUV modellen populair. De stoere uitstraling, hoge instap en grote bagageruimte van de SUV spreekt ook veel private lease rijders aan.

Er zijn zowel Opel Crossover Private Lease als SUV Prive Lease deals. De Crossovers zijn wat kleiner en veelal voortgekomen uit een verhoogde versie van een bestaande hatchback. Opel SUV Private Lease modellen zijn de Mokka, Crossland en Grandland.

Groeit het aantal Opel private leasing initiatieven? 

Sinds 2015 is er een sterke groei in het aantal Opel personal lease rijders. Sindsdien zijn er volop nieuwe Opel private leasing acties. Opel personal lease is inmiddels niet meer weg te denken. Meer dan 200.000 nederlanders hebben sindsdien gekozen om als particulier een auto te gaan leasen.

Wat is Opel ANWB Private Lease?

Via Leaseplan biedt ANWB Opel private lease aan. Ze hebben geen eigen leasemaatschappij.

Een standaard voorwaarde in elke overeenkomst van aanbieders die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease is pechhulp in Nederland. Dit is dus niet uniek voor de Opel ANWB Private Lease.

Pechhulp in het buitenland is bij de meeste leasemaatschappijen ook inclusief. Let hierop bij het vergelijken van aanbiedingen.

Is Opel Private Lease voordelig?

Private Lease is bijna altijd de goedkoopste manier om in een nieuwe Opel te rijden. Met name de afschrijvingskosten worden vaak onderschat door mensen die een nieuwe auto kopen.

Wat kost Opel Private Lease

Alle autokosten zijn inclusief in het vast maandbedrag. Dit bedrag valt alleen hoger uit als er meer wordt gereden dan er is overeengekomen. Ook brandstof of oplaadkosten komen er nog bij.

Waar vind ik meer informatie over Private Lease?

In het Private Lease Kenniscentrum van Leaseauto.nl staan antwoorden op alle vragen over Privé Lease.