private lease vergelijker leaseauto.nl

Compacte Hatchback Private Leaseauto’s

Kleine Hatchback Private Lease

Compacte Hatchback Private Lease

Wie voor een auto uit de Kleine Hatchback Private Lease klasse kiest, verwacht meer dan een stadsauto kan bieden. Auto’s uit deze populaire Private Lease klasse vallen binnen de van oudsher door de autobranche aangeduide B-klasse of economy klasse.  De compacte hatchback private leaseauto’s zijn een slag groter dan de stadsauto’s uit het A-segment. 

Populaire Compacte Hatchbacks

Bij een hatchback is de kofferbak geen afzonderlijk afgesloten ruimte, zoals bij een sedan. Vanuit het bestuurdersgedeelte kan de kofferbak dus bereikt worden. Bij een hatchback wordt de kofferklep gezien als een deur, waardoor een hatchback altijd 3 of 5 deuren heeft.

De compacte hatchbacks hebben meer bagageruimte, rijden beter en hebben meer vermogen dan stadsauto’s. Dat maakt ze beter geschikt om lange afstanden op de snelweg mee te rijden. Leaseauto.nl heeft de populairste compacte hatchbacks onder de loop genomen en heeft hierover een review geschreven.

Kleine Hatchback aanbiedingen private lease

Beste Kleine Hatchback Private Lease

Geen content beschikbaar

Wat is een Hatchback

Een hatchback is een auto met een carrosserie vorm waarbij via de bagage ruimte het passagiersgedeelte en het bestuurdersgedeelte bereikt kan worden. Omdat via de bagage ruimte het passagiers- en bestuurdersgedeelte bereikbaar is heeft een hatchback altijd een oneven aantal deuren. Dit kan een auto zijn met 3-deuren of 5-deuren waarbij de achterklep dan de 3e of de 5e deur is.

Voordelen Compacte Hatchback

Compacte Hatchbacks combineren de voordelen van de kleinere Stadsauto’s met die van de grotere Hatchbacks.

  • Scherpe private lease tarieven. Het is een heel competitief en populair private lease segment. Mede hierom worden compacte hatchbacks aangeboden tegen hele scherpe leasetarieven.
  • Geschikt voor lange afstanden. De compacte hatchbacks hebben een veel beter rijgedrag dan de kleinere stadsauto’s. Dit maakt ze geschikt voor lange ritten en het rijden op hogere snelheden de snelweg.
  • Compactheid. Door hun beperkte lengte zijn ze wendbaar en makkelijker te besturen in dicht stadsverkeer. Ook parkeren is makkelijk.
  • Enorme kofferbak . Ondanks de schijnbaar kleine afmetingen van de auto bieden zij een ruime bagageruimte. Als u de achterbank neergeklapt ontstaat een ruime bagageruimte waardoor ook grote items makkelijk meegenomen kunnen worden.
  • Ideaal voor beginnende bestuurders. De kwaliteit van de auto’s is veelal goed en ze rijden makkelijk. Dit maakt ze heel geschikt voor beginnende bestuurders die meer rijervaring willen opdoen.
  • Sportief uiterlijk. De meeste compacte hatchbacks hebben een sportieve uitstraling die ook jeugdige rijders aanspreekt.

Compacte Hatchback Private Lease  Aanbiedingen

In bovenstaande leaseauto reviews heeft u alles kunnen lezen over de populairste Compacte Hatchbacks. Dit zijn zeker niet de enige B-segment hatchbacks  die u kunt leasen. Doordat Leaseauto.nl samenwerkt met meerdere leasemaatschappijen kunnen wij u het breedste aanbod en de beste compacte hatchback private lease auto’s aanbiedingen aanbieden.

Private Lease Tips